Puig, sobre els pressupostos autonòmics: "Són els més socials i importants de la història de l'autogovern"

La comissió del Consell encarregada d'elaborar les línies estratègiques dels pressupostos de 2022 va aconseguir aquest dissabte un acord per a aprovar els comptes de la Generalitat de 2022

Guardar

El president de la Generalitat, Ximo Puig, durant la seua visita a la World Travel Market que se celebra a Londres
El president de la Generalitat, Ximo Puig, durant la seua visita a la World Travel Market que se celebra a Londres

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat aquest dilluns que els pressupostos autonòmics per a 2022 que s'aprovaran el dimecres "seran els més socials i més importants de la història de l'autogovern".

Així s'ha pronunciat, en declaracions als mitjans, durant la seua visita a la World Travel Market que se celebra a Londres. La comissió del Consell encarregada d'elaborar les línies estratègiques dels pressupostos de 2022 va aconseguir aquest dissabte un acord per a aprovar els comptes de la Generalitat del pròxim any en una reunió extraordinària que se celebrarà el dimecres 3 de novembre.

Sobre aquest tema, en la seua primera compareixença pública després de l'acord, el 'president' ha evitat avançar com seran els comptes perquè "cada cosa té el seu temps", però ha assegurat que "el dimecres el govern aprovarà els pressupostos i seran els més socials i més importants de la història de l'autogovern", perquè als recursos propis se li afigen els fons europeus per a la recuperació econòmica.

"Amb tot això, hi haurà un escenari per a la reactivació social i econòmica de la Comunitat Valenciana i es tractarà de fer un gran esforç de gestió per a, des de l'acompanyament publique, portar a la recuperació de tota l'economia de la Comunitat Valenciana", ha conclòs.

Destacats