Ciutadans qualifica de "ridícul" l'actuació del tripartit amb els pressupostos autonòmics

Guardar

El portaveu d'Economia de Ciutadans (Cs) en Les Corts, Tony Woodward
El portaveu d'Economia de Ciutadans (Cs) en Les Corts, Tony Woodward

El diputat de Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes, Tony Woodward, ha lamentat que el tripartit “torne a fer el ridícul, després del passat divendres”, després d'anunciar un acord per als pressupostos autonòmics del pròxim any, que seran presentats el dimecres 3 de novembre.

El portaveu de Cs en l'àrea d'Economia ha criticat que els membres el Botànic “siguen incapaços de fer el seu treball, vagen a presentar els comptes fora del termini legal i, damunt ara s'agafen diversos dies de vacances abans de traslladar-nos els comptes als grups parlamentaris”.

A més, Woodward considera que el Govern valencià ha demostrat una gran “irresponsabilitat” amb aquesta actitud i que “s'ha assegut un mal precedent per a jugar amb els pressupostos en els pròxims exercicis, la qual cosa desprestigia enormement a les institucions”. “És increïble i una falta de respecte a tots els valencians que, fins i tot havent creat una comissió de treball específica per a aprovar els pressupostos, anuncien que el projecte veurà la llum la setmana que ve, una vegada conclòs el termini”, ha manifestat Woodward.

El diputat ha assegurat que “des de Cs, estarem expectants a rebre els comptes i estudiar-les a fons per a millorar-les via esmenes com fem sempre”. “No obstant això, molt ens temem que seran uns pressupostos perjudicials per als valencians, als qui el Consell continuarà asfixiant econòmicament enmig d'una crisi de la qual encara no hem eixit”, ha conclòs.

Destacats