Compromís celebra arribar a un acord per a "el millor pressupost per als valencians i valencianes"

Guardar

Aitana Mas, portaveu adjunta de Compromís en Les Corts
Aitana Mas, portaveu adjunta de Compromís en Les Corts

La portaveu adjunta de Compromís a les Corts, Aitana Mas, ha mostrat la satisfacció del seu grup després que la comissió del Consell encarregada de negociar els pressupostos de la Generalitat per al 2022 haja arribat a un acord. Compromís celebra que l'acord de la comissió negociadora permetrà que els valencians i les valencianes tinguen l'any que ve el millor pressupost.

Alhora, Mas posa en valor que "és la primera vegada que els comptes de la Generalitat s'han elaborat de manera plural i utilitzant la intel·ligència col·lectiva al servei d'un projecte comú".

Des de Compromís s'entén que aquests pressupostos suposen una fita encoratjadora perquè els valencians i valencianes afrontem l'any que ve amb les millors garanties de recuperació. Permetran mantenir la confiança en un projecte, el del Botànic, que serveix a la societat valenciana des del 2015.

"Els valencians i valencianes volen un govern plural, un govern de diferents mirades en què la cultura del diàleg és una de les senyes d'identitat i aquesta comissió que s'ha reunit durant les darreres setmanes és un exemple d'aquesta virtut. Per això, considerem que s'ha de mantenir en el temps, perquè ha millorat tant en el fons com en la forma els comptes del Consell", ha conclòs Aitana Mas.

Destacats