Camps i Costa, citats a declarar hui per la peça secreta de la Fórmula 1

També hauran d'acudir com investigats Vicente Rambla i David Serra

Guardar

Costa_y_Camps._Comité_Ejecutivo_Regional._13_Octubre_2009
Costa_y_Camps._Comité_Ejecutivo_Regional._13_Octubre_2009

El viacrucis del PP valencià en els jutjats continua després de la sentència de la primera peça de Gürtel i de la detenció de Zaplana per l'operació Erial. L'expresident de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, està citat a declarar aquest dijous en el jutjat junt a l'exsecretario general del PPCV Ricardo Costa per una peça secreta que investiga les adjudicacions d'obres en el circuit de la Fórmula 1 de València.

Camps està sent investigat en aquesta causa, per la qual ja va declarar el passat 7 de febrer i la jutgessa no va decretar cap mesura cautelar per a ell; però Ricardo Costa acudirà a declarar en qualitat de testimoni.

Abans que el expresident de l'Executiu valencià, també va declarar com investigat Victoriano Sánchez, exsecretari autonòmic d'Infraestructures. Cal recordar que la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori va autoritzar a l'Advocacia de la Generalitat personar-se en la causa.

A més, tal com avança hui mateix el diari Levante-EMV, també estan citats a declarar com investigats els segons de Camps i Costa: Vicente Rambla i  David Serra, encara que para ells no hi ha una data concreta.

Aquesta peça és la quarta relacionada amb la Fórmula 1, que se sumisca a les altres tres que porta el Jutjat d'Instrucció número 2 de València.

Destacats