La Marina de València proposa plans d'oci per a gaudir en família aquest agost

El circ de Fofito, l'exposició immersiva de Sorolla i un mercat artesanal omplen l'agenda d'esdeveniments en el port de la Marina de València

Guardar

La Marina de València acull activitats d'oci en família aquest agost (Imatge: La Marina)
La Marina de València acull activitats d'oci en família aquest agost (Imatge: La Marina)

L'arribada de les vacances a l'agost permet realitzar una infinitat d'activitats en família per a escapar de les altes temperatures. La Marina de València reuneix les condicions perfectes per a satisfer aquest tipus de necessitats, ja que durant el mes d'agost ofereix una completa agenda cultural i d'oci dirigida a públics de totes les edats.

Entre els esdeveniments més atractius programats per a aquest mes, es troben el circ de Fofito; una exposició immersiva de l'artista pictòric Sorolla; així com una sèrie de tallers per als més xicotets sobre ecologia.

Aquest calendari d'oci combina a la perfecció amb la seua proposta d'espais oberts a la ciutadania, que permeten gaudir del front marítim o practicar activitats físiques en les seues pistes esportives d'ús gratuït. El port històric de la Marina també compta amb parcs infantils i una interessant ruta d'art urbà per la zona.

Et deixem a continuació un llistat de plans familiars per a gaudir durant l'últim mes de l'estiu en el recinte de la Marina de València.

La divertida gira del pallasso Fofito

Els més xicotets de la casa podran divertir-se en la Marina de València amb l'espectacle 'Viva el circo', on el cèlebre pallasso Fofito proposa cantar, riure, jugar i deixar-se sorprendre pels grans artistes internacionals del moment. L'esdeveniment tindrà lloc fins al 27 de setembre en la plaça de l'Aigua, al costat del recinte portuari.

Durant 90 minuts, el públic gaudirà d'un vertader circ clàssic i tradicional, en el qual també hi haurà espai per als èxits musicals de Fofito. Unes cançons que han marcat la infància de moltes generacions, i que es podran reviure en aquest espectacle amb la veu de Mónica Aragón. Les entrades ja estan disponibles en la pàgina web de 'Viva el circo'.

Immersió cap al Sorolla més digital

Des del passat mes de juny, l'edifici La Base de la Marina de València s'ha convertit en l'epicentre de la faceta "més digital" de les composicions pictòriques de Joaquín Sorolla. L'exposició, 'Sorolla, una nueva dimensión', és un concepte de mostra pionera a València, amb una proposta inèdita que ja ha aconseguit atraure a més de 20.000 visitants.

La exposición de Sorolla en la Marina de València (Imagen: La Marina)
L'exposició de Sorolla en la Marina de València (Imatge: La Marina)

En els més de 2000 metres quadrats d'espai expositiu, l'obra del pintor valencià es mescla amb el talent de nous creadors, que desperten emocions a partir de grans projeccions on les obres cobren vida. Gràcies a l'ús de la realitat virtual, el públic podrà endinsar-se en les pintures del creador i els llocs que va retratar. Les entrades poden adquirir-se en la pàgina web de l'exposició a València, així com en la taquilla d'accés.

Artesania sostenible en Ecokids Market

Es tracta d'un dels clàssics familiars en el recinte de la Marina. Ecokids Market és un mercat d'artesania ecològic pensat per a tota la família, que posa el focus en la cura del medi ambient per part dels més xicotets. A més, aquesta iniciativa pretén donar suport als xicotets productors, l'artesania i la cultura valenciana.

Ecokids Market no solament compta amb un mercat artesanal, sinó que també disposa d'una zona gastronòmica amb productes de quilòmetre 0 i un espai reservat per a activitats infantils com tir amb arc, tallers de manualitats, gimcana o minigolf. L'accés al recinte es realitza totes les vesprades a partir de les 19 hores i tindrà lloc fins al 17 de setembre.

Esport gratuït i ruta d'art urbà

En la Marina de València també hi ha temps per a realitzar activitats físiques. La dàrsena compta amb dos grans parcs infantils, una zona habilitada per a patinatge en l'Embull 2 i dues pistes en les quals practicar bàsquet de forma gratuïta. Una d'elles, ha sigut intervinguda amb un mural de l'artista Abel Iglesias.

Ruta de arte urbano en la Marina de València (Imagen: La Marina)
Ruta d'art urbà en la Marina de València (Imatge: La Marina)

En aquest sentit, l''street art' serà el protagonista de la ruta 'Art a la Marina'. Es tracta d'una iniciativa de Consorci València 2007, en la qual deu artistes urbans van plasmar el seu talent en diferents espais de la dàrsena. Així, les obres de Martin Kazanietz, 2shy, Marta Lapeña o Letsornot es podran gaudir en diferents punts del recinte portuari. Per a consultar més informació sobre el recorregut, s'ha d'accedir a la seua pàgina web.

Arxivat a:

Destacats