Staff

Álex Ladrón de Guevara

Álex Ladrón de Guevara

Director de València Extra

Director i un dels fundadors del grup de comunicació de València Extra. Va formar-se en la televisió i la ràdio Canal 9 i Ràdio 9. També va passar per la productora Globomedia a Madrid i als periòdics Mediterràneo i Empresa i Finanzas.

Tania López Blesa

Tania López Blesa

Redactora en València Extra

Ha treballat en diferents mitjans com Summon Press i Tactic Audiovisual. En 2016, entra a formar part de l'equip de València Extra on, també s'encarrega de la gestió de gabinets de comunicació, i gravació i edició de vídeos.

Juan Antonio Cloquell

Juan Antonio Cloquell

Redactor en València Extra

En 2012 va iniciar la seua etapa professional en el periòdic comarcal L'Informador fins octubre de 2020, quan va passar a formar part de l'equip de València Extra, encarregant-se, majoritàriament, de temes d'àmbit autonòmic i comarcal.

97f86d4b5dfea40845239b1dba9724e3

Crstina Chacón

Redactora en València Extra

Comença la seua etapa professional a València Extra en 2017 i des d’eixe moment forma part de la secció de Cultura de la capçalera valenciana. A més, en 2019 s'incorpora a Castelló Extra, labor que també compagina amb la gestió de gabinets de comunicació d'institucions culturals.

Alvaro Rubio

Álvaro Rubio Pérez

Redactor en Alicante Extra

Periodista especialitzat en la cobertura d'informació local i provincial d'Alacant. Des d'enguany m'he incorporat a l'equip d'Alicante Extra.  

Celia

Celia Martínez Bello

Redactora en Castelló Extra

Vaig començar les meues pràctiques formatives a Valencia Extra en 2021 on actualment tinc un contracte de formació amb la universitat. En aquesta capçalera, escric sobre temes locals, de la ciutat de València i d'oci. A més, a l'octubre de 2022 em vaig incorporar a l'equip d'Alicante Extra com a redactora.