El circ infantil de Fofito aterra en La Marina de València aquest agost

La carpa blanca on es desenvoluparà aquest espectacle estarà en la plaça de l'Aigua de la Marina de València fins al pròxim 27 d'agost

Guardar

El circo infantil de Fofito aterriza en la Marina de València este agosto
El circo infantil de Fofito aterriza en la Marina de València este agosto

L'espectacle de circ més familiar arriba a la Marina de València aquest estiu de la mà del conegut pallasso Fofito acompanyat de Mónica Aragón. En eixe sentit, "Viva el circo" naix com un espectacle dirigit al públic infantil i familiar en el qual, tant xiquets com a adults, poden cantar, riure, jugar i sorprendre's per la màgia del circ. Durant els 90 minuts de durada que té aquest xou circense, el públic podrà gaudir d'un vertader circ clàssic i tradicional, recordant al costat de Fofito i Mónica Aragón les màgiques cançons que han marcat generacions.

Però Fofito i Mónica Aragón no seran els únics protagonistes de "Viva el circo", ja que el públic podrà gaudir de les actuacions i acrobàcies més arriscades i espectaculars de la mà de trapecistes, intrèpids acròbates i els increibles homes d'or. Un espectacle que des de l'organització descriuen com "un vertiginós xou que trencarà les lleis de la naturalesa humana" i que es podrà viure a València fins a finals d'aquest mes d'agost.

En concret, la carpa blanca on es desenvolupa aquest espectacle (que també compta amb climatització a causa de les altes temperatures d'aquest estiu) estarà situada en la plaça de l'Aigua de la Marina de València fins al 27 d'agost. Encara així, cal tindre en compte que les passades d'aquest espectacle sol es fan de dimecres a diumenge i les sessions comencen cada dia a partir de les 19.30 hores. Les entrades ja estan a la venda a través de la web www.vivaelcirco.com i es poden adquirir des de 7 euros.

De fet, com són les últimes passades que es realitzen a València, l'organització ofereix descomptes del 20 % i el 30 % en l'entrada general la tarifa de la qual oscil·la entre els 7 i els 8 euros. A més, els xiquets i xiquetes menors de 24 mesos no necessiten entrada i la tarifa infantil s'aplica fins als 12 anys d'edat. També hi ha descomptes del 20 % per a famílies nombroses, monoparentals o persones jubilades.

Destacats