Horari per a votar en les eleccions municipals de 2019

Consulta la informació més pràctica per als comicis que decidiran el futur dels ajuntaments i de la Unió Europea aquest diumenge

Guardar

mislata_urnas
mislata_urnas

Diumenge que ve, serà un dia assenyalat en el calendari. Alguns col·legis estaran plens d'activitat per a ser testimonis de les eleccions municipals, on els candidats i candidates de cada localitat recolliran la confiança de la ciutadania, així com amb les europees. Durant tot el dia, les seues portes estaran obertes per a complir amb l'horari per a votar en les eleccions municipals 2019.

A quina hora puc votar en les eleccions? Els col·legis electorals començaran la jornada electoral a les 9.00 hores del matí. Allí es trobaren els membres de la Mesa, que comprovaran que està correcte tot el necessari per a exercir aquest dret, mentre que els interventors tractaran que tot es desenvolupe sense contratemps. Esgotaran els minuts fins que es puga votar, a les 20.00 hores, per a tancar les seues portes.

Una vegada acaben, a les 21 hores començaran a fer l'escrutini de les urnes. Primer ho faran amb els vots de les eleccions europees d'aquest 26M i, una vegada acaben, iniciaran el recompte dels municipals, les més importants per a molts, perquè el que es votarà és el seu dia a dia més pròxim.

València Extra oferirà contingut especial aquest 26M tant a través del seu compte de Twitter (@vlcextra) com en el seu portal web, on es farà especial seguiment dels resultats electorals locals de l'Horta i dels principals punts de població. Així mateix, l'equip cobrirà les eleccions municipals de València, Alacant i Castelló perquè ningú es perda les principals informacions i reaccions dels candidats i candidates dels partits amb major representació en els comicis i institucions.

Així mateix, el periòdic digital valencià ja va oferir continguts especials per la celebració de les eleccions autonòmiques de la Comunitat Valenciana, on l'audiència va poder conéixer què va passar minut a minut fins al 100% de l'escrutini. Si vols saber on votar, en quin Mesa fer-ho i a qui es vota aquest 26M a València, pots fer-ho a València Extra.

Destacats