Benimaclet recupera l'essència del Carnestoltes amb una nova edició de Festimaclet

El barri de Patraix també es prepara per a gaudir de la seua primera festa de Carnestoltes

Guardar

Benimaclet
Benimaclet

Continuen les celebracions de Carnestoltes a València. Si el cap de setmana passat, el barri de Russafa i el Cabanyal celebraven les seues respectives festes, aquest cap de setmana li toca el torn al barri de Benimaclet que, un any més, torna amb una nova edició del Festimaclet 2019. Una oportunitat única per a traslladar la festa i el color als carrers del barri, i gaudir d'aquesta particular festa de carnestoltes a València.

Així, aquest dissabte, 23 de febrer, a les 21.30 hores, en la Plaça Benimaclet, tens una cita amb el Festimaclet. Una festa que, amb treball i esforç, "hem aconseguit reviure l'espurna del Carnestoltes de Benimaclet amb l'única intenció de gaudir d'una nit de trobada i de respecte cap al veïnat i cap al barri", expliquen des de l'organització.

D'aquesta manera, la nova edició del Festimaclet comptarà amb actuacions tan diverses com la del gran Pep Gimeno 'Botifarra'; el grup d'Agres ESiR; els amics del barri Poetes Anònims; i l'actuació d'Irene Ricart, veïna també de Benimaclet. Per descomptat, també hi haurà cabuda per a la tradició amb el Cant d'Albaes.

I, aquest cap de setmana, la cultura canària visita València per a celebrar el primer carnestoltes de Patraix. Aquest divendres, 22 de febrer, a les 19.30 hores, es procedirà a l'elecció de la Reina del Carnestoltes, del Drag Queen i de la Gran Dama per a tindre'l tot preparat per al gran desfile, que tindrà lloc el dissabte, a les 18.00 hores, des de la Plaça Patraix. Aquest cap de setmana, viu la màgia del carnestoltes a València.

Arxivat a:

Destacats