Mazón: "Treballarem per a tots, sense cap mena d'exclusió, amb llibertat i sense prejudicis"

El líder 'popular' promet un govern "estable, eficaç, eficient, i que done seguretat" a la ciutadania

Guardar

Carlos Mazón, en roda de premsa
Carlos Mazón, en roda de premsa

Diàleg, estabilitat i eficiència. El candidat a presidir la Generalitat Valenciana pel Partit Popular, Carlos Mazón, ha fet balanç de la ronda de contactes realitzada durant els últims dies amb els representants dels partits polítics amb representació després de les eleccions autonòmiques del 28M. Una ronda que ha acabat aquest matí amb un principi d'acord amb VOX per a "fer possible un govern de canvi en la Comunitat Valenciana", tal com ha reconegut.

Mazón ha afirmat que es posarà en marxa un Consell que "respondrà al mandat dels 5 milions de valencians i valencianes de manera estable, eficaç, eficient i que done seguretat". Un nou govern que es posarà en marxa "tan prompte com siga possible" dins dels paràmetres jurídics i que estarà "a l'altura de la responsabilitat": "Treballarem per a tots, sense cap mena d'exclusió, amb llibertat, sense prejudicis".

En aquest sentit, Mazón ha emfatitzat els cinc eixos al voltant dels quals es treballarà en les pròximes setmanes: llibertat d'elecció; desenvolupament econòmic, per a reduir despesa innecessària i impulsar l'economia; reforçar la sanitat pública i els serveis socials; defensar i recuperar els senyals d'identitat de la Comunitat Valenciana; fomentar la natalitat, la seguretat i la promoció de les famílies.

Ara, "per damunt de noms i cadires" els equips de negociació treballaran "baixant al detall" d'aquestes polítiques que es volen implementar, que permeten establir "un Consell amb menys conselleries, menys alts càrrecs i molts menys assessors i despesa política; una baixada d'impostos i la supressió d'alguns d'ells; un impuls per a tindre una sanitat pública eficient; i uns serveis públics que prioritzen als que pitjor ho estan passant i més el necessiten".

Vocació de diàleg

Respecte a l'acord amb VOX, el 'popular' ha recordat que "som un govern al servei dels ciutadans, no som una lluita de poder. Una cosa és un partit i una altra és el govern, que ha d'estar al servei dels ciutadans".

Per això, ha insistit que fomentarà "una vocació permanent de diàleg, que des d'ara mateix serà la tònica permanent de treball". "Buscarem acords que ens facen més forts i buscarem la major de les unions i dels consensos", ha incidit.

Destacats