Casado trau pit després de reunir a més de 9.000 persones a València: "El PP torna a omplir la plaça de bous"

Fonts del PP han indicat a Europa Press que el partit ha completat l'aforament permés, amb al voltant de 9.200 persones

Guardar

9.000 persones participen en la clausura de la Convenció Nacional del PP en la plaça de bous de València
9.000 persones participen en la clausura de la Convenció Nacional del PP en la plaça de bous de València

El líder del PP, Pablo Casado, ha tret pit aquest diumenge després de reunir més de 9.000 persones en l'acte de tancament de la Convenció Nacional del PP que se celebra en la plaça de bous de València, un acte que ha amenitzat Dj 'El Pulpo'.

"Gràcies als quals no heu pogut entrar. S'han desbordat les previsions. El PP torna a omplir la plaça de bous de València", ha proclamat Casat a les portes del cus, des d'on ha volgut saludar als militants del partit que s'han quedat al carrer per les limitacions d'aforament.

Fonts del PP han indicat a Europa Press que el partit ha completat l'aforament permés, amb al voltant de 9.200 persones. Segons han afegit, més de 3.000 afiliats i simpatitzants de la formació no han pogut entrar en el recinte.

Casado ha arribat al caient de les 11.00 al cus valencià, acompanyat de la seua dona, Isabel Torres, la portaveu del PP a l'Ajuntament de València, María José Catalá, i el president del PP a la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón. 'Oa, oa, oa, Casado a la Moncloa", han cridat a la seua arribada entre aplaudiments.

Abans de començar el míting, Casado ha dit que estar "emocionat" després de veure abarrotada la plaça de bous i ha afirmat que el PP és "la força necessària per a Espanya". "Espanya mereix un millor avenir per als nostres fills, els nostres majors i ser respectada en el món. Espanya tornarà a lloc del qual mai degué eixir", ha asseverat, collint els aplaudiments dels afiliats del partit.

El cap de l'oposició ha presumit d'haver "desbordat" les previsions d'aforament i ha assenyalat que és la mostra que Espanya "necessita un canvi". Per part seua, el secretari general del PP ha saludat veure a tots fent costat a Casado perquè és "l'única solució per al futur d'Espanya i els nostres fills". "Gràcies per vindre i ser suport del futur president del Govern d'Espanya", ha asseverat.

És la primera vegada en una dècada que el PP torna a omplir la plaça de bous de València, icona dels grans mítings del PP amb majoria absoluta en l'època de José María Aznar i Mariano Rajoy, Rita Barberá i Francisco Camps, qui ha reaparegut en aquest acte del partit després de 10 anys.

DESALLOTJAT L'ANELL DE DALT DE LA PLAÇA

L'acte ha sigut amenitzat per DJ 'El Pulpo' com ha ocorregut en el passat en nombroses campanyes electorals del partit. En la graderia del cus valencià s'han penjat diferents missatges de suport al president dels 'populars' i el lema 'Creiem' triat per a aquest conclave.

Les Forces de Seguretat han desallotjat l'anell de dalt de la plaça de bous. "La gent que està a dalt ha de baixar. És un avís de seguretat. Us demane comprensió. Davant la seguretat hem de complir-ho", ha demandat 'El Polp' als assistents.

Destacats