Nou horari i ubicació dels castells de les Falles de València 2024

Descobrix tota la informació sobre els focs artificials de les Falles 2024

Guardar

Imatge d'un castell de focs artificials en les Falles de València / Foto: JCF
Imatge d'un castell de focs artificials en les Falles de València / Foto: JCF

Les Falles de València 2024 inicien el compte arrere per a entrar en la setmana gran de les festes josefines. Així, del 15 al 19 de març, la capital del Túria acollirà actes destacats de la programació fallera entre els quals es troba el tret dels castells de focs artificials. Uns espectacles que mantenen la mateixa ubicació que van estrenar l'any passat, però que sí que canvien d'horari. Així, coneix el nou horari i la ubicació dels castells de les Falles 2024 de València.

Els espectacles de focs artificials se celebraran del 16 al 18 de març en el passeig de l'Albereda, a l'esplanada pròxima a la Ciutat de les Arts i les Ciències, enfront del Palau de les Arts de València. Un emplaçament que s'estrenava l'any passat i que va tindre un excel·lent acolliment, ja que no només els trets són més visibles, sinó perquè, a més, permet que la ciutadania gaudisca més de prop d'estos espectacles.

No obstant això, una de les novetats més importants serà el nou horari dels focs artificials de les Falles de València 2024. Així, tots els castells començaran a les 00.00 hores, inclòs també el tret de la Nit del Foc que començarà a les 00.00 hores.

Sobre qui dispararà els castells de Falles, el dia 16 de març, l'espectacle de focs artificials serà a càrrec de la pirotècnia Martí; mentre que el dia 17 de març serà el torn de la pirotècnia Turís. Finalment, el 18 de març Caballer FX dispararà la Nit del Foc de 2024.

Els últims espectacles nocturns arribaran el dia 19 de març amb motiu de la cremà de les Falles de València. No obstant això, en esta ocasió, l'espectacle previ a la cremà començarà a les 23.00 hores en la plaça de l'Ajuntament de València. Serà la pirotècnia Mediterráneo l'encarregada de posar el fermall d'or a les festes josefines.

Pots conéixer tota la programació de les mascletaes nocturnes de les Falles de València en este enllaç, i assabentar-te de totes les notícies de Falles en la web de València Extra.

Arxivat a:

Destacats