La Crida es retransmetrà en la web d'À Punt

Els periodistes ja treballen en l'edició 'zero' dels butlletins horaris de la ràdio

Guardar

Directo crida 2019
Directo crida 2019

La construcció del sistema de radiotelevisió pública valenciana, À Punt, segueix avançant a marxes forçades, tant en la ràdio i en la web, que es van posar en marxa el passat mes de desembre, com en la televisió, l'obertura de la qual es va anunciar per a aquesta primavera.

Ahir es va reunir el Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Corporació (CVMC) per a analitzar l'avanç dels treballs. Un dels principals anuncis que va fer la Directora General, Empar Marco, va ser la programació especial que s'està preparant des de À Punt per a Falles en la plataforma web i en la ràdio.

Sense anar més lluny, La Crida es retransmetrà en directe per streaming en la web. També es podran veure les mascletaes i la cremà de la falla municipal, actes que comptaran amb cobertura des de la ràdio pública i a través de les xarxes socials del conglomerat. En aqueix sentit, com les Falles, les festes de la Magdalena rebran d'igual manera un tractament especial.

Marco també va anunciar la data per a la posada en funcionament dels butlletins horaris de la ràdio. Serà la primera setmana de març quan comencen. Actualment, ja hi ha periodistes treballant en l''edició zero', al mateix temps que reben cursos de formació.

I els continguts de la futura televisió segueixen el seu camí, "a bon ritme", segons la CVMC. Alguns rodatges estan a punt de començar i uns altres ja estan en marxa. No obstant això, la qual cosa més preocupa al Consell Rector són les infraestructures. I és que els repetidors de l'antiga RTVV no estan encara en bones condicions per a oferir un servei òptim. En la Corporació apunten a la companyia EIGE de la Generalitat, que és la que té vertaderes competències en aquest punt.

Destacats