L'emissora de ràdio d'À Punt ja està en l'aire

Aquesta emissora autonòmica comença amb deu programes i 28 hores de continguts

Guardar

apunt
apunt

Després d'anys de silenci, els dials 102.2 FM (València), 96.5 (Alacant) i 102.7 (Castelló) comencen a emetre les 28 hores de programació amb les quals arranca l'emissora de ràdio de À Punt. Un total de deu programes completen la graella de programació que, de moment, no comptarà amb serveis informatius, a causa que encara no està completa tota la plantilla de treballadors.

Així i tot, el programa 'Al ras', conduït per Jessica Crespo, és el que ocupa una major part de la franja horària tant de matins, com de vesprades. I és que, gràcies als diferents col·laboradors amb els quals comptarà, aquest programa tindrà de tot: Cultura, medi ambient, entrevistes, espai per a emprenedors i, fins i tot, una vegada a la setmana visitarà els diferents pobles de la Comunitat per a acostar-se, una mica més, a la societat valenciana.

A més, totes les vesprades, de 19.00 a 20.00 hores, Amàlia Garrigós posarà veu al programa 'Territori Sonor', un magazine musical, que presentarà les principals novetats del panorama musical valencià.

Per descomptat, en la nova ràdio de À Punt hi haurà espai per a tots. Així, la literatura vindrà de la mà del programa 'Plaerdemavida' i 'Una habitació pròpia', el món animal es veurà reflectit en 'Animalades', conduït per Joan Espinosa, i els xiquets de la casa també tindran el seu espai amb 'Rosquilletres', un concurs lingüístic en valencià, i 'L'Escoleta' o 'La caseta d'Aitana' on oferiran plans per a tota la família.

apunt_val

Respecte a les altres vies de comunicació que conformaran la nova radiotelevisió valenciana, des de la direcció ja han informat que la plataforma web estarà accessible a partir del pròxim dilluns, 18 de desembre. No obstant això, la televisió no correrà la mateixa sort, i haurà d'esperar fins a la primavera, encara que sense data concreta. Les raons són més que òbvies. Encara no s'ha incorporat ningú per als serveis informatius, i si alguna cosa tenen clar és que sense notícies no arrancarà la televisió.

Arxivat a:

Destacats