À Punt ràdio començarà el pròxim dia 11, i la web, el 18

La ràdio començarà a emetre amb 28 hores setmanals de programes, la resta serà música

Guardar

a punt
a punt
À Punt Media comença la seua marxa de facte. Dilluns que ve dia 11 de desembre, l'emissora de ràdio d'À Punt donarà el tret d'eixida a les seues emissions, i la web, per la seua banda, estarà accessible a partir del dilluns següent, dia 18 de desembre. D'aquesta forma, la nova radiotelevisió pública compleix el compromís que va contraure d'engegar ambdues plataformes abans de final d'any.

La ràdio: torna Amalia Garrigós, però no hi haurà informatius

La programació de l'emissora autonòmica, que emet a través dels dials 102.2 FM (València), 96.5 (Alacant) i 102.7 (Castelló), no contempla inicialment serveis informatius. La raó primordial és que encara estan incorporant-se els primers treballadors. I, a més, l'edifici de Burjassot està en obres per a incorporar la redacció integrada proposada per la directora, Empar Marco.Es dedicaran 28 hores de programació repartides en 10 programes al llarg de la setmana. El més esperat és sens dubte el magazín diari matinal dirigit per la periodista Jèssica Crespo. Es dirà "Al ras" i se centrarà en assumptes culturals i socials, una primera presa de contacte amb la societat valenciana.D'altra banda, l'altra veu destacada recentment confirmada per la corporació és Amalia Garrigós. Ella va ser una de les periodistes que va obrir l'anterior RTVV i va ser l'última veu de Ràdio 9 la nit del seu tancament. Ara torna amb un programa dedicat a la música, anomenat "Territori sonor", que ens acompanyarà totes les vesprades de 7 a 8.També la literatura tindrà el seu lloc, en els espais "Plaerdemavida" i "Una habitació pròpia", presentats per Maria Josep Poquet i Irene Rodrigo respectivament. Aquest segon focalitzarà l'atenció en la literatura més juvenil. Joan Espinosa, d'altra banda, porta el programa "Animalades", un espai dirigit a tota la família que parlarà del món animal."Cuina de bancal", portat per Carles Galletero, ens portarà el millor de la gastronomia de les comarques, i "Samaruc digital", de Reis Juan, ens mostrarà la riquesa mediambiental del territori valencià.Els més xicotets també són part d'aquest projecte. I és per açò pel que "L'Escoleta" i "La caseta d'Aitana", dirigits per Aitana Ferrer, oferiran plans per a tota la família. En aquest sentit també, Rafa Albert conduirà "Rosquilletres", un concurs lingüístic en valencià.apunt_val

Fes clic en la imatge per a ampliar-la

La plataforma web

De la plataforma web se sap molt menys. À Punt ha confirmat que estarà accessible a partir del pròxim dilluns 18 de novembre. Els continguts de moment estaran formats per sèries i programes infantils.

Arxivat a:

Destacats