Camps demana que la seua declaració per la Fórmula 1 siga pública

A més, demana que s'arxive una de les dues peces del cas perquè "no té sentit" el que assegura la Fiscalia

Guardar

1280px-francisco_camps_asiste_a_la_proclamacion_de_alberto_fabra-_5_abril_2011
1280px-francisco_camps_asiste_a_la_proclamacion_de_alberto_fabra-_5_abril_2011

L'expresident de la Generalitat Francisco Camps ha demanat hui al jutjat que permeta a qualsevol mitjà presenciar i gravar sense limitacions la seua declaració sobre el cas Valmor, procediment que investiga les irregularitats del Gran Premi de Fórmula 1 i en el qual està imputat.

Camps desitja evitar així "filtracions interessades", perquè les declaracions dels imputats en aquesta fase són a porta tancada. I és que, per a ell, les filtracions "sempre" tenen "un component d'interés de qui filtra".

A més, en el recurs presentat davant el jutge instructor, demana que s'anul·le la seua citació com imputat, prevista per al pròxim 24 de gener, i que s'arxive la peça centrada en la compra per part de la Generalitat de l'empresa en fallida Valmor Sports SL, els propietaris de la qual eren el pilot Jorge Martínez Aspar, Bancaixa, i Fernando Roig.

En la seua defensa, l'escrit afirma que "no té sentit" l'argumentació de la Fiscalia i la considera "un escàndol" perquè "no es pot deixar de costat que Francisco Camps era el màxim representant de la nostra Comunitat en eixos moments, però eixa és l'única raó que porta al fiscal" a acusar-lo, encara que "no s'ha provat cap participació" de Camps.

Destacats