València 5 Estrellas i el xef Miguel Martí acorden la gestió gastronòmica del Casal España Arena

L'acord no afectarà a la resta de punts de venda que puga haver dins del recinte principal

Guardar

Vicent Sendra, director del Casal España Arena de València, Juan Roig y el chef Miguel Martí.
Vicent Sendra, director del Casal España Arena de València, Juan Roig y el chef Miguel Martí.

L'empresa gestora del Casal España Arena, València 5 Estrellas, i l'empresa de catering de Miguel Martí arriben a un acord per a la gestió de la restauració del nou espai multiusos creat per Juan Roig. L'oferta de productes gastronòmics variarà en funció dels actes que aculla el recinte.

Miguel Martí Gastronomia gestiona esdeveniments en grans espais com L'Òpera a Castelló o El Ceramista, un espai integrat en l'estadi de la Ceràmica a Vila-real. El director general del Casal España Arena, Víctor Sendra, ha declarat que el servei de catering de Martí oferirà als seus usuaris "un servei gastronòmic de primer nivell".

Per la seua banda, Miguel Martí ha mostrat "una tremenda satisfacció" así com "un orgull i una responsabilitat màxima en formar part d'un projecte impulsat per Juan Roig i per a la ciutat de València". El xef ha conclòs amb que la motivació del seu equip és màxima.

Casal España Arena de València, un projecte de ciutat

El projecte pretén convertir-se en un espai de referència que ajude a posicionar a la Comunitat Valenciana i a la pròpia ciutat tant en el panorama nacional com en l'internacional. El recinte del Casal España Arena es veurà reforçat per la construcció d'altres infraestructura complementàries que se sumaran a les ja inaugurades del col·legi públic de Les Arts. Aquestes instal·lacions són un pàrquing de més de 1.000 places, la nova seu del València Basket, un parc públic amb zones verdes, una sala multiusos de 1.200 metres quadrats, les zones de restauració i una àmplia oferta de localitats, terrasses i zones premium.

El Llegat de Juan Roig

El pla Licampa 1617 – Casal España Arena de València se suma a la sèrie d'iniciatives que ha iniciat l'empresari valencià com la Marina d'empreses, la Fundació Trinidad Alfonso, el València Basket o L'Alqueria del Basket. Roig pretén compartir amb la Comunitat i amb la ciutat de València el que, segons ell, rep d'elles baixe el seu lema: "El coneixement i els diners donen la felicitat… Si els comparteixes".

Destacats