Aquests són els carrers tallars per la València 15K i 7,5K

El transcurs de la carrera aquest pròxim diumenge provocarà afeccions en el tràfic des de les 8:45 fins a les 11:30 aproximadament

Guardar

Carrera popular
Carrera popular

El circuit de la València 15K: Oberta a la Mar, en el seu desé aniversari, així com el de la seua versió curta València 7,5K, en el seu segon, provocarà talls de trànsit en els districtes d'Algirós i Poblats Marítims. La nova ruta de la modalitat llarga compta amb l'avinguda dels Tarongers, una de les artèries principals de la ciutat, com a gran protagonista; motiul pel qual es procedirà a tancar el trànsit pel túnel del carrer Clariano a les 8:00 i a barrar la Torre de Miramar a les 8:30. La resta de tancaments de carrers es produirà a les 8:45.

Des de l'ajuntament de València recomanen als corredors utilitzar l'EMT o mirar el dispositiu especial de Metrovalencia referent a Línies 4, 5 i 6 per a desplaçar-se fins a la línia d'eixida i no veure's afectats pels talls dels carrers. Les Línies 19, 31, 32, 92, 93 i 95 mantindran el seu recorregut habitual en direcció a la zona fins al moment del tancament, a les 08:45 hores. Amb l'inici de la prova, l'EMT ha planificat noves rutes per a complir eficientment amb les necessitats de mobilitat dels usuaris.

Recorridos de la València 15K y la València 7,5K 2022. Fuente: 15kvalencia.es
Recorreguts de la València 15K i la València 7,5K 2022. Font: 15kvalencia.es

Recorreguts de la València 15K i la València 7,5K 2022

Les eixides de totes dues modalitats tindran lloc les 9:00 del matí des del passeig de la Malva-rosa que exercirà de línia de meta i d'eixida. No serà fins al quilòmetre tres quan es bifurque el sentit de les dues marxes al carrer Isabel de Villena. El recorregut curt seguirà per Eugènia Viñes i baixarà fins a carrer José Ballester Gozalvo per a encarar la recta final del Passeig Marítim.

La 15K girarà a la dreta per a recórrer l'avinguda dels Tarongers fins a la Torre de Miramar per a invertir el sentit al carrer Clariano. A partir d'aquest pas també es passarà per carrer Marí Blas de Lezo i Lluís Peixó fins a la rotonda de carrer Mediterrani en direcció a Doctor Lluch, Mare de Déu del Sufragi, Eugènia Viñes i Jose Ballester Gozalvo per a acabar arribant a la recta de meta a l'altura del carrer Historiador Coloma.

Arxivat a:

Destacats