La València 15K: Oberta a la Mar estrena nou recorregut en el seu desé aniversari

La versió de 15 quilòmetres i la de 7,5 compartiran hora d'eixida i línies de meta i d'eixida en el passeig de la Malva-rosa

Guardar

Carrera popular
Carrera popular
La carrera València 15K: Oberta a la Mar compleix deu edicions i estrena un nou recorregut aquest pròxim diumenge 13 de novembre mentre que la versió de 7,5 compleix el seu segon any. El tret d'eixida de la modalitat llarga, de 15 quilòmetres, així com el de la curta, de 7,5 quilòmetres, serà a les 9:00 en el passeig de la Malva-rosa que exercirà de línia de meta i d'eixida de totes dues proves. Metrovalencia ha establit un dispositiu especial de mobilitat que afectarà les Línies 4 i 6.
 
Recorridos de la València 15K y la València 7,5K 2022. Fuente: 15kvalencia.es
Recorreguts de la València 15K i la València 7,5K 2022. Font: 15kvalencia.es

Tots dos recorreguts comptaran amb un tram comú de 3 quilòmetres a l'inici de la carrera fins al carrer Isabel de Villena. Una vegada allí, la modalitat de 15 quilòmetres prendrà el desviament cap a la dreta per l'avinguda dels Tarongers fins a la Torre Miramar (on se situarà un avituallament) mentre que la curta seguirà recte pel carrer Eugenia Viñes (on estarà situat el segon punt d'assistència), baixarà fins a carrer José Ballester Gozalvo per a encarar la recta final del Passeig Marítim.

El recorregut llarg canviarà el sentit en carrer Clariano per a descendir per Tarongers fins a l'altura del carrer Marí Blas de Lezo. Els participants, després d'envoltar l'estació del Cabanyal, hauran de seguir per Eugenia Viñes fins a l'avinguda del Mediterrani on canviaran el sentit pel carrer Verge del Sufragi. A partir d'ací la part final és la mateixa que la del recorregut curt: recórrer el carrer José Ballester Gozalvo per a encarar la recta final del Passeig Marítim. L'itinerari llarg tindrà tres punts de cronometratge en els quilòmetres 5, 10 i en la línia de meta mentre que el curt només el tindrà en meta.

"Corre cap al Mediterrani"... i cap a la Marató de València

L'objectiu de l'organització és superar la xifra dels 5.000 inscrits entre les dues categories el passat 2021 i exercir el paper d'última prova de rodatge de cara a la Marató de València. La marca enguany està posada en els 10.000 possibles participants. Per a això, es farà lliurament de dorsals i d'una borsa del corredor amb una samarreta tècnica i els regals dels patrocinadors que es podrà recollir en la rotativa de Les Províncies al carrer Gramis, 1 – Polígon Vara de Quart. L'horari de recollida de les bosses és el divendres de 16:00 a 21.00 i el dissabte de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 21:00. Per als corredors que s'hagen inscrit com no residents a la ciutat, l'horari de recollida de borsa i dorsal serà de 7:00 a 8:00 al costat del guarda-roba el diumenge.

Arxivat a:

Destacats