Programació de les Falles Virtuals 2021 de València

Caldrà esperar fins al segon semestre de l'any per a traslladar les Falles de València als carrers

Guardar

Ofrenda EP
Ofrenda EP

La celebració de les Falles de València de 2021, de moment, haurà d'esperar fins al segon semestre de l'any. De nou, març es queda sense l'olor de pólvora i de flors, sense el color dels castells i sense l'art que inunda els carrers de la ciutat gràcies als monuments fallers. No obstant això, des de Junta Central Fallera no volien deixar passar l'oportunitat, d'almenys, mantenir viu l'esperit faller. D'aquesta manera, València comptarà, per primera vegada en la història, amb unes Falles Virtuals.

Per això, cada comissió rebrà materials per a realitzar algunes d'aquestes activitats, que es podran seguir a través de les xarxes socials de Junta Central Fallera. Així, del 26 de febrer al 19 de març, s'ha preparat una programació en línia, amb l'única excepció de l'acte del 10 de març a la plaça de l'Ajuntament, o el lliurament de flors a la verge, que es podrà realitzar, de manera controlada, en la basílica.

Programació Falles de València 2021 Virtuals

26 de febrer

Publicació de fotos de fallers i falleres en la Gala Fallera

28 de febrer

Record de la Crida amb un vídeo de l'última Entrada de Bandes, imatges de la macrodespertà i, a les 20.00 hores, emissió d'un vídeo que farà un repàs a la Crida dels últims anys.

1 de març

Inici de la construcció en línia d'una falla amb Exposició del Ninot, i la col·laboració dels dibuixos aportats per les comissions.

10 de març

Encés d'un peveter a la plaça de l'Ajuntament en record de les víctimes de la pandèmia, però també per a anunciar la celebració de les Falles en un futur.

13 de març

Inici de l'acció 'En aquesta casa viu un faller'. Per això, es demana als fallers i falleres que pengen, als seus balcons o finestres, mocadors, 'blusons' o un altre element distintiu.

14 i 15 de març

Enviament de fotos del sopar de la plantà.

Del 14 al 19 de març

Ofrena individual: s'habilitarà un espai en les parròquies per a depositar flors.

Del 15 al 19 de març

Globotaes des de casa, classes d'animació i càrdio en línia, així com tutorials de la gastronomia típica valenciana.

16 de març

Publicació per xarxes de la recepta per a fer bunyols.

17 i 18 de març

Ofrena a casa, seguint l'ordre de sectors que hauria correspost en unes Falles convencionals.

19 de març

Distribució de la recepta per a fer una paella.

Arxivat a:

Destacats