L'Ofrena de Falles s'allargarà durant sis dies a València

Les parròquies acceptaran el lliurament de flors del 14 al 19 de març

Guardar

Ofrena Falles de València
Ofrena Falles de València

Les Falles de València, enguany, serà virtuals el mes de març. I és que caldrà esperar fins al segon semestre de l'any per a poder gaudir-les als carrers. No obstant això, Junta Central Fallera ha informat d'alguns actes que sí que podran celebrar-se presencialment, i un d'ells és l'Ofrena.

D'aquesta manera, encara que s'ha programat una Ofrena Virtual per als dies 17 i 18 de març, que seguirà l'ordre del sector com si s'haguera pogut realitzar presencialment i que, a més, es demanarà a casa comissió que porte un determinat color en el ram que encarreguen a les floristeries per a seguir la tradició, la veritat és que, de manera individual, els fallers i falleres de València podrà realitzar la seua particular Ofrena a la Verge.

I és que s'ha arribat a un acord amb l'Arquebisbat per a, d'aquesta manera, evitar que es creen concentracions a la Basílica. Així, del 14 al 19 de març, cada parròquia reservarà un espai per al lliurament de flors. Així mateix, també se celebrarà la missa de Sant Josep (el 19 de març), però, en aquest cas, a través d'un conveni al qual estan arribant les comissions falleres i les parròquies de cada barri.

Si vols gaudir de les Falles de València de 2021, consulta tota la programació online.

Arxivat a:

Destacats