Pólvora, música i tradició en el tret d'eixida de la Gran Fira de València 2019

Descobreix tota la programació de L’Encesa de la Gran Fira de València 2019

Guardar

Gran_Fira
Gran_Fira

Ja es coneixen els detalls de la programació de L'Encesa de la Gran Fira de València 2019, que tindrà lloc aquest diumenge, 30 de juny. Una arrencada que combinarà la cultura valenciana, la pólvora i la música per a donar la benvinguda a tot un mes replet d'activitats per a tots els gustos i per a tots els públics.

D'aquesta manera, L'Encesa de la Gran Fira començarà amb la cercavila inaugural, que ja s'ha convertit en tota una tradició, i en el qual participaran els gegants Quiqueta i Nelet, la ratapinyada Valentí, Les Folies de Carcaixent, la Xe-ranga, així com Efímer amb Traps, La Fam Teatre amb el seu espectacle Motorpunk i K de Calle amb Rainbow Invaders.

Aquesta cercavila inaugural, que començarà a les 19.30 hores, seguirà el següent recorregut: Plaça de la Reina, carrer Sant Vicent i Plaça de l'Ajuntament, on, a les 20.30 hores, es procedirà a disparar la traca correguda que, en aquesta ocasió, serà a càrrec de la pirotècnia Vulcano.

gran fira juliol

Finalment, la música vindrà de la mà d'Aníbal Gómez Dj Set que, a partir de les 21.30 hores, en la mateixa plaça de l'Ajuntament, posarà a ballar a tots els assistents amb una sessió d'èxits atemporals i mescles sorprenents.

Però el començament de la Gran Fira també comptarà amb activitats paral·leles. Així, València també acollirà les preseleccions falleres dels sectors Pilar – Sant Francesc i Malva-rosa – Cabanyal – Beteró als Jardins del Palau a les 21.00 hores.

I per als amants de la música, el Festival Serenates en el Centre Cultural La Nau acollirà l'actuació African Passion by JS Bach, que començarà a les 22.30 hores. El preu de l'entrada serà de 3 euros, i es podrà adquirir a través de la web de la Universitat de València.

Finalment, David Bisbal inaugurarà una nova edició dels Concerts de Vivers 2019 que, durant els pròxims dies, aniran passant pel seu escenari artistes reconeguts del panorama local, nacional i internacional per a omplir de bona música les nits del mes de juliol.

Destacats