La Gran Fira de València 2019 ja té cartell oficial

Pere Fuset ha presentat, aquest matí, el cartell de la nova edició de la Gran Fira

Guardar

cartel-oficial-gran-fira-2019
cartel-oficial-gran-fira-2019

La Gran Fira de València 2019 tornarà a sorprendre valencians i visitants amb una programació repleta d'activitats per a tots els públics. Si fa uns mesos es donava a conéixer els artistes dels Concerts de Vivers 2019, ara ha sigut el torn del cartell oficial.

Així, el regidor de Cultura Festiva en funcions, Pere Fuset, ha presentat, aquest matí, la nova imatge que acompanyarà a la nova edició de la Gran Fira de València. Sens dubte, des de fa uns anys, una cita marcada en el calendari dels valencians i valencianes. I és que, encara que encara es desconeix la programació, hi ha actes que no poden faltar, com les Nits de Folk, la Nit a la mar amb l'esperada piromusical, la Gran Nit en la qual el centre de la ciutat es converteix en una gran festa o la Batalla de Flors.

L'Estudi Menta ha sigut l'encarregat de dissenyar una imatge gràfica que recupera la tipografia dels cartells de principis de segle, i que aposta per una recreació de la ceràmica tradicional valenciana per a plasmar la flor que ja s'ha convertit en el fil conductor de la cartelleria de la Gran Fira. A més, com a novetat, "la tipografia es podrà descarregar a través de la web oficial granfiravalencia.com per a crear els teus propis rètols personalitzats", ha explicat Fuset.

cartel-gran-fira

Aquest estudi ja ha treballat, en més d'una ocasió, per a l'Ajuntament de València dissenyant altres campanyes, com el cartell per al 9 D'Octubre de 2016. Un equip amb àmplia experiència que, a més, collita diferents reconeixements pel seu treball.

La Gran Fira de València arrancarà el 30 de juny amb la tradicional traca correguda i la cavalcada inaugural, que encendrà la metxa a un mes de juliol replet de música, tradició i molta pólvora. Mentrestant, ja es pot gaudir de la nova imatge oficial que inunda els carrers de València. "Des de l'àrea de Cultura Festiva apostem per la imatge gràfica per a difondre una festa com la Gran Fira. Per descomptat, hem volgut comptar amb els millors per a promocionar un producte que està en plena expansió", ha conclòs Pere Fuset.

Arxivat a:

Destacats