El nou mercat gastronòmic més gran de València ja té data d'obertura

El Mercat de la Impremta tindrà 21 llocs i es troba prop de l'Estació Joaquín Sorolla de València

Guardar

Nou mercat gastronòmic a València que pròximament obrirà les seues portes
Nou mercat gastronòmic a València que pròximament obrirà les seues portes

El nou mercat gastronòmic de València, que es convertirà en el més gran de la ciutat, ultima tots els detalls per a la seua obertura al públic. I és que tal com havia avançat l'organització del Mercado de la Imprenta, els valencians i les valencianes podran conéixer-lo abans de Falles i degustar la seua proposta gastronòmica pròximament.

Encara que no hi ha confirmació oficial, el dijous 9 de març es realitzarà la presentació als mitjans de comunicació a la vesprada, on es desgranaran totes les curiositats sobre aquest mercat. Per tant, tot apunta al fet que el divendres 10 de març siga l'obertura oficial al públic del Mercat de la Impremta.

Es tracta de l'antiga Impremta Vila, un complex que va sorgir a la fi del segle XX de la mà de José Vila, i que s'ha convertit en un misteri per a la majoria per estar ocult entre habitatges. En concret, es troba al carrer de la Mascota, número 17, entre els carrers Maestro Sosa i el peatge Ventura Feliu, amb accés des del carrer Sant Vicent.

Amb la seua transformació, ara aquesta antiga impremta es presenta al públic com un temple de la gastronomia en el centre de València, amb 21 parades repartides en més de 1.800 metres quadrats i dues plantes de l'edifici mare. De moment, s'ha avançat l'obertura de Bocadelia (tapes), la Freiduría Antonio Manuel, Benvolgut (vermut i aperitius), Trufas Martínez, Delizioso (pizzes), Holiholy (menjar saludable), la xarcuteria Juan Gargallo, El rincón del vino (celler de Toni Sarrión), Sushi 1906, La Arrocería, la cafeteria Sweets & Coffe, Baovan o Alsuq (menjar libanés), entre altres.

No obstant això, es podrà gaudir també d'exposicions culturals i activitats per a aconseguir una experiència global d'entreteniment per a tots els públics, assegura la companyia.

El Mercado de la Imprenta tindrà un horari de dimecres a divendres de 12.00 a 00.30 hores, mentre que de dissabte a diumenge s'amplia de 10.00 a 00.30 hores. Els dilluns i dimarts romandrà tancat.

Destacats