Mobilitat connecta La Torre amb Sociopolis

Guardar

la-torre
la-torre

L'Ajuntament de València, a través de la regidoria de Mobilitat Sostenible, ha introduït un pas de vianants en l'Avinguda Reial de Madrid amb el Carrer Eduardo Dato, el que ha suposat facilitar l'accés des de la zona de Sociopolis fins al nucli central de La Torre. El carrer Eduardo Dato és un eix vertebrador entre Sociopolis i els punts més neuràlgics de la Torre que compten amb establiments, comerços, la parada de l'autobús i altres servicis públics.

Per una altra banda, el consistori ha constatat que, tal com havien comunicat alguns veïns, l'Avinguda Reial de Madrid al pas per La Torre tenia una velocitat rodada alta, a diferència del que passa en altres municipis com Benetússer o Alfafar. Així que també s'han creat passos de vianants que s'havien sol·licitat per part dels veïns i se li ha conferit a la zona una major pacificació.

D'aquesta manera, si abans les distancies entre els passos de vianants eren d'entre 100 a 200 metres, amb aquesta actuació la ciutadania compta amb un pas de vianants cada 80 metres. Els passos estan protegits amb aparcaments de moto als laterals, també de nova creació.

Pel que fa a la població de Benifaraig el Servici de Mobilitat Sostenible ha instal·lat aquesta setmana uns bol·lards que han demanat els veïns i veïnes, que impedeixen l'estacionament sobre la vorera.

Els bol·lards s'han ubicat, en concret, a l'encreuament entre el carrer de Venta del Moro amb Palma de Gandia. Amb açò es dóna continuïtat a un itinerari de vianants que connecta ambdues bandes del poble i una parada d'EMT mitjançant un pas semaforitzat.

La intervenció també permet mantenir l'espai de calçada adequat per a la correcta maniobra i circulació dels vehicles que hi accedeixen, així com per a la correcta recollida dels contenidors de fem situats en la cruïlla.

Destacats