Més novetats de la nova À. (RTVV)

Guardar

RTVVexecutada
RTVVexecutada

El Consell Rector ha aprovat aquest dijous la relació de llocs de treball de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC).

Aquesta relació de llocs de treball encara ha de rebre l'autorització definitiva de la Direcció General del Sector Públic.

La plantilla de llocs de treball temporals de la Corporació es cobrirà amb una borsa de treball fins a les futures proves selectives.

La relació de llocs de treball de la Corporació inclou 62 persones, majoritàriament personal de Recursos Humans, Gestió Econòmica, Assessorament Jurídic i Contractació. També s'ha inclòs un grup de personal tècnic i d'assistència per a cobrir necessitats urgents de la futura Societat de Mitjans de Comunicació, grup que passarà després a formar part de la plantilla temporal d'aquesta Societat.

La Societat està encara en tràmit de constitució i s'espera que en uns dies estiga creada.

El Consell Rector ha decidit que les empreses de publicitat finalistes en el procés de selecció del book continuen amb el desenvolupament del nom À. / à.

La Directora General de la futura Societat de Mitjans ha assistit al final de la reunió del Consell Rector per informar del full de ruta que s'ha marcat per a les pròximes setmanes i compartir algunes reflexions sobre el model d'empresa en què es treballa. En aquest sentit, ha enumerat les inversions tecnològiques urgents que cal fer i els estudis que s'han iniciat per ubicar la redacció única a Burjassot. També s'estudia la ubicació de la ràdio en el centre de producció i es treballa en l'elaboració de la plantilla de la Societat.

Arran les informacions que han aparegut en diferents mitjans de comunicació sobre el pressupost i la plantilla de la Corporació Valenciana de Mitjans, el Consell Rector indica les següents precisions:

1. El pressupost de 2'7 milions aprovat és per al capítol de personal de la CVMC.

2. La compra de béns corrents i despeses de funcionament de la CVMC són per a infraestructures i inversions tecnològiques necessàries per als mitjans de la Corporació i de la Societat de Mitjans de Comunicació, així com per a inversions reals.

3. El pressupost de la futura Societat de Mitjans de Comunicació està per aprovar i desenvolupar, i s'elaborarà a partir de la partida pressupostària inclosa en el capítol 4 de la CVMC, que és de 36.840.000 milions.

4. La Societat haurà de distribuir aquests 36'8 milions d'euros entre la seua partida de personal i les despeses de funcionament, com ara la producció i compra dels continguts audiovisuals (TV, ràdio i web).

Arxivat a:

Destacats