Menja't la millor truita de creïlla a València

Guardar

Font: valenciasecreta.com
Font: valenciasecreta.com

El cap de setmana ja està ací, i què millor pla que fer una ruta pels millors bars de la teua ciutat per a provar un plat tan típic com és la truita de creïlla! Per això, a València Extra et portem el top five de les truites.

Font: ricardcamarena.com Font: ricardcamarena.com

Si ja de per si el Mercat Central és un dels millors llocs per a esmorzar, el 'Central Bar by Ricardo Camarena' és un lloc imprescindible si vols degustar una de les millors truites de creïlla. Amb un horari de mercat, també podràs gaudir d'altres tapes fetes amb productes frescos, i a un preu assequible.

Però per si el contrari, t'abelleix donar abans una volta pel centre de València, t'aconsellem dos bars per a provar este plat tan típic. D'una banda, 'La Tapadera de La Embajada' en la Plaça Alfonso El Magnànim, 7. A pesar de tractar-se d'un local d'alta cuina, han instal·lat una gran barra amb nombroses tapes tradicionals, entre les que no pot faltar la famosa truita de creïlla.

D'altra banda, en El Carrer Trànsits, 4, ens trobem amb 'Puerta del Mar'. A un preu prou competitiu, podràs relaxar-te del tràfec del centre provant una bona truita. No obstant això, a pesar que la de creïlla està deliciosa, no et pots perdre les farcides de pernil i formatge. Per a xuplar-te els dits!

Font: rojasclemente.es Font: rojasclemente.es

I si eres dels que els agrada esmorzar, tenim el bar perfecte per a tu. El 'Bar Rojas Clemente', que com el seu mateix nom indica està en la Plaça Rojas Clemente, ofereix un expositor que és tot un espectacle. Amb cinc euros, tindràs l'entrepà, la beguda, qualsevol cosa de picoteig i el café. Et recomanem la truita de creïlla i sobrassada o la d'abadejo i ceba. Una delícia per al paladar.

Però sense cap dubte, en el número u d'este top five es troba el 'Bar Alhambra' en El Carrer Calixt III, 8. Este bar, que és un dels més coneguts a València, porta al voltant de 25 anys fent truites. I estan tan bones, que ve gent de totes parts d'Espanya per a provar-les. En les seues vitrines podràs triar entre nombroses truites de més de 30 ous, i a pesar que la de creïlla és la més coneguda, també podràs degustar la de botifarra, alls tendres o sobrassada, entre altres.

Ja saps, si eres un amant de les truites, només has de triar el local que més t'agrade i gaudir de la millor gastronomia valenciana.

Destacats