Ja es coneixen les primeres sèries d'à.

Guardar

RTVVexecutada
RTVVexecutada

Este dimecres el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat els primers projectes de ficció de la nova CVMC, l'antiga Canal 9, i ara coneguda com À. Sens dubte, hi ha molta expectació i per les primeres notes, la comèdia serà la gran protagonista de la nova graella de la nova televisió valenciana.

Un dels més coneguts, Albena Teatre ha aconseguit un dels projectes. Es tracta de Destarifo que compta amb 13 capítols com a sitcom d'una durada de 50 minuts. També una productora molt coneguda com és Pot de Plom ha aconseguit una sèrie en la nova à amb noves històries medievals, també amb 13 capítols.

"Diumenge paella" de Beniwood o Acomboiats de Buen paso Films són altres del projecte que es faran realitat en els pròxims mesos i que podrem vore a la nova à. Ací teniu tot el llistat de les sèries que han passat la selecció de l'Alt Consell Consultiu de Radiodifusió.

sitcom

A més, l'Alt Consell ha seleccionat el primer projecte Crossmedia que permet explorar noves opcions de difusió com a televisió, internet, apps i noves plataformes. La productora Marben Media ha sigut l'afortunada que produirà Truc al mar.

crosmeda

A banda dels projectes de ficció, també estem pendent de conéixer els programes d'entreteniment. Moltes productores van presentar les seues propostes i també coneixerem les seleccionades pròximament.

Arxivat a:

Destacats