Expojove, un viatge per les civilitzacions que van ocupar València

Teatre, tallers culturals, atraccions i esport comparteixen escenari en la nova edició d’Expojove

Guardar

0-5
0-5

Fira València torna a obrir les seues portes per a acollir la nova edició d'Expojove que, enguany, convida a grans i xicotets a viatjar per les diferents civilitzacions que van ocupar la ciutat de València.

Fins al pròxim 4 de gener, d'11.00 a 20.00 hores, els valencians podran gaudir de diferents activitats com pinta-cares, actuacions teatrals, tallers d'arqueologia, experiments científics, jocs de taula, simulació de vol i molt més, que faran passar un dia inoblidable als més xicotets de la casa.

Amb una gran afluència de públic en la seua estrena la inauguració ha estat a càrrec del regidor de Cultura Festiva Pere Fuset i les Falleres Majors de València Raquel Alario i Clara Maria Parejo. Han recorregut totes les instal·lacions disfrutant d'espais tan cridaners, especialment recreats per a l'ocasió, com un teatre romà, un castell medieval o un vaixell.

Al costat de l'activitat Qui és qui, en la qual els xiquets descobrixen jugant als principals personatges històrics valencians, el regidor Pere Fuset ha assenyalat que es tracta de "recuperar el record d'ExpoJove com una eina de pedagogia, la diversió com a excusa per a la oportunitat d'aprendre i conèixer més coses al voltant de la nostra història ".

Fuset també ha recordat l'esforç en la tematització, "buscant un fil conductor, la història dels valencians", i intentant que siga una fira per a un públic familiar, ampliant l'edat de 0 a 99 anys ". També va anunciar que el dia 4 de gener, a la conclusió d'ExpoJove, es cremarà una xicoteta falla construïda pels més menuts.

I com no podia ser d'una altra manera, Expojove també ha reservat un espai dedicat a la fira tradicional, així com a diferents entitats i associacions com a EMT, els Bombers, PayaSOSpitales o Junta Central Fallera, que crearà una falla amb la col·laboració de tots els visitants per a cremar-la l'últim dia.

Finalment, Expojove ha apostat, en aquesta edició, per l'esport i els hàbits saludables. D'aquesta manera, s'han organitzat un gran nombre d'activitats en les quals els xiquets podran practicar esports com el karate, el patinatge o el rugbi, així com diferents tallers per a fomentar una bona alimentació.

Sota el lema 'Un viatge per la història', Expojove t'espera per a retrocedir en el temps i descobrir la història de la nostra ciutat.

expojove1expojove2expojove3expojove4expojove5

Arxivat a:

Destacats