El pàrquing de Bruges s'estrena amb una promoció nadalenca

L’aparcament compta amb un total de 431 places i 41 punts de recàrrega elèctrica

Guardar

entrada-aparcamiento-brujas
entrada-aparcamiento-brujas

L'aparcament del Mercat Central, en la plaça de Bruges, ja ha obert les seues portes, després d'anys d'abandó. Una obertura que, a més, coincideix amb l'increment de demanda d'aparcament en aquest punt de la ciutat a causa de les compres nadalenques. "Complim un compromís de fa molt de temps. S'engega un aparcament que és un element bàsic per al Mercat Central i tot el comerç de la zona. El PP no ho va aconseguir. Nosaltres l'hem fet en el temps que ens havíem marcat", explicava l'Alcalde de València, Joan Ribó, després de visitar aquest nou pàrquing.

L'aparcament de la Plaça de Bruges ja ha començat a tenir els seus primers clients i, sens dubte, destaca l'avanç cap a la mobilitat sostenible. Així, a més de disposar de 41 punts de recàrrega elèctrica, aquest nou aparcament compta amb 431 places, de les quals 46 s'han reservat per a residents. La resta, seran ocupades per vehicles que rotaran o amb la tarifa oficial o mitjançant abonaments.

parking-mercado-central

Aquest pàrquing compta amb un total de cinc plantes soterrades. La primera s'ha destinat a la logística dels comerciants. D'aquesta manera, a més de comptar amb zones de càrrega i descàrrega, també disposa d'un espai dedicat al repartiment d'última milla. En aquest sentit, el regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi, apuntava que "suposa una absoluta novetat, a Espanya, comptar amb una planta logística d'aquestes característiques en un aparcament".

La resta de plantes es destinaran a l'aparcament de cotxes, motos, bicicletes, així com vehicles adaptats a la mobilitat reduïda. "Després de superar el malson de deu anys de forat negre, un somni s'ha fet realitat amb l'obertura d'aquesta nova infraestructura que està cridada a ser un símbol de la ciutat i de la gestió del govern", assenyalava Grezzi.

planta-logistica-parking-brujas

Promoció fins al 6 de gener

Amb motiu de les festes nadalenques, i amb l'objectiu de potenciar el comerç de proximitat, l'aparcament oferirà als seus clients una tarifa especial que es mantindrà fins al pròxim 6 de gener. La promoció consistirà en una tarifa d'1,50 euros l'hora. Després, es treballarà amb entitats i comerços del barri per a fer diferents promocions, com per exemple "una targeta per als repartidors que podran utilitzar la planta logística durant mitja hora de forma gratuïta".

[related:galleries:1:{orientation:vertical}]

Destacats