El pàrquing de Bruges es consolida a València

Més de 10.000 vehicles han utilitzat aquest aparcament públic durant les festes nadalenques

Guardar

parking-mercado-central
parking-mercado-central

Fa una poc més de tres setmanes des que l'esperat pàrquing del Centre Històric-Mercat Central va obrir les seues portes, i ja s'alça com un dels aparcaments públics més visitats. I és que, durant les festes nadalenques, més de 10.000 vehicles van aparcar en el seu interior, d'acord amb les dades registrades que va presentar el regidor de Mobilitat Sostenibles de l'Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi.

"Aquestes dades demostren la gran importància i la gran demanda que tenia aquest nou aparcament per a la ciutadania que, després de quasi 10 anys paralitzat i abandonat per l'anterior equip de Govern, finalment ha vist la llum i està tenint un gran acolliment", ha ressaltat Grezzi, que ha volgut fer valdre l'esforç dut a terme pel Govern de la Nau.

Aquest aparcament, que compta amb un total de 431 places, de les quals 46 s'han reservat per a residents, quedant la resta per a vehicles que giraran o amb la tarifa oficial o mitjançant abonaments, compta també amb 41 punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, així com espais destinats tant a l'aparcament de motos i vehicles adaptats a la mobilitat reduïda, com a aparcament per a bicicletes.

parking Mercado Central Plazas con puntos de recarga para vehículos eléctricos

El pàrquing de Bruges disposa de cinc plantes, sent la primera la triada per a destinar-se a usos comercials, comptant tant amb zones de càrrega i descàrrega, com un espai dedicat al repartiment d'última milla. Un aparcament que s'adapta als nous temps i que, res més veure la llum, ja compta amb una gran afluència d'usuaris que necessitava aquest aparcament per a facilitar les seues compres pel centre de la ciutat.

Arxivat a:

Destacats