Coneix els perfils professionals dels possibles directors de la nova RTVV

Josep Ramón Lluch, Empar Marco i Salvador Enguix són els tres finalistes que opten al càrrec

Guardar

RTVVexecutada
RTVVexecutada

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMV) ja ha escollit als tres finalistes que optaran al càrrec de director general de la futura Radiotelevisió Valenciana.

Josep Ramón Lluch, Empar Marco i Salvador Enguix, els tres lligats a l'antiga RTVV, han sigut els escollits, d'entre 16 aspirants, per a passar a la següent fase del procés, que constarà d'una entrevista que suposarà el 10% de la valoració global.

A València Extra, t'informem dels perfils professionals dels tres candidats a dirigir el nou ens públic.

Josep Ramón Lluch, que també és productor audiovisual i editor, va treballar en l'antiga RTVV com a locutor en Ràdio 9, i com a presentador en Canal 9 del popular programa 'Parle vosté, calle vosté', convertint-se en un dels rostres de referència durant la primera etapa de la televisió pública valenciana. Josep Ramón Lluch és, actualment, director d'antena de 7RM, la televisió murciana, així com director de la productora audiovisual 'La Granota Groga'.

Per la seua banda, Salvador Enguix és professor de la Universitat de València, i forma part de La Vanguardia des de 1991, on també va ser corresponsal a Brussel·les. Amb anterioritat, va ser delegat de Canal 9 a Alacant, Cap de Secció del diari Mediterráneo de Castelló, així com col·laborador en els diaris d'El País i Levante. Entre uns altres, ha rebut el 'Premi de Periodisme d'Investigació del Temps', i el Premi de Periodisme de la Diputació de València.

Finalment, Empar Marco va treballar com a lingüista per a l'antiga RTVV, però també ha tingut experiència laboral com a corresponsal en Catalunya Ràdio, l'Avui i La Vanguardia. Actualment, és corresponsal a València de Tv3 i Catalunya Ràdio. Juntament amb Esperança Camps, va publicar 'Vertigen', on s'explica el tancament de Radiotelevisió Valenciana a través dels ulls d'un periodista grec que arriba a València.

Arxivat a:

Destacats