Restablida l'A-3 a Quart de Poblet després de ser tallada per les inundacions

Altres tres vies han presentat “problemes generals” per les inundacions provocades per la DANA

Guardar

Imatge de les inundacions en el quilòmetre 321 de l'A-7
Imatge de les inundacions en el quilòmetre 321 de l'A-7

Les inundacions per la DANA d'aquest divendres nit i dissabte han obligat a tallar quatre carreteres a València, entre elles l'A-7 a Riba-roja de Túria i l'A-3 a Quart de Poblet, segons la Direcció General de Trànsit. No obstant això, al voltant de les 17.30 hores, s'ha restablit la circulació.

I és que els centenars de litres d'aigua acumulats per metre quadrat en l'àrea metropolitana de València han provocat una acumulació d'aigua al seu pas per la localitat de Quart de Poblet, en concret en el quilòmetre 345 en sentit Madrid. Per això, la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha habilitat un desviament per la CV-410.

Respecte a la A-7, a l'altura de Riba-roja de Túria, també ha hagut de ser tallada, però passades les 15.30 hores de la vesprada ha pogut obrir-se la circulació. No obstant això, roman un estrenyiment en el quilòmetre 333.

D'acord amb Trànsit, la inundació d'aigua i fang ha obligat a interrompre la circulació en els tres carrils de la A-7, a partir del quilòmetre 335, al seu pas pel terme municipal de Riba-roja de Túria, en sentit Alacant. El trànsit s'ha redirigit cap a la V-30 sentit València i per la CV-370.

També han estat tallades per inundació les carreteres la CV-113 en l'accés a Canet lo Roig i la CV-130 a Sant Mateu i, pel seu costat, presenten "problemes importants" la CV-370 en el polígon industrial La Cova i entre Manises i Riba-roja de Túria i la CV-374 entre Loriguilla i Riba-roja de Túria.

Davant aquesta situació, el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat Valenciana ha assenyalat que està en "constant comunicació" amb els ajuntaments de les localitats més afectades per la DANA, entre elles Torrent, Manises, Riba-roja de Túria o Aldaia, que també han obligat els bombers a realitzar diversos serveis per aixecar aigua i rescatar a persones atrapades per l'aigua en municipis de la província de Castelló i de València.

Arxivat a:

Destacats