Mor un motorista en un tràgic accident a Paterna

L'accident s'ha produït després de xocar una moto amb un cotxe en la CV-31

Guardar

Tres sanitaris traslladen a una persona ferida en SAMU (Imatge d'arxiu)
Tres sanitaris traslladen a una persona ferida en SAMU (Imatge d'arxiu)

Aquest divendres, un lamentable accident ha commocionat la localitat de Paterna. Un motorista, de 53 anys d'edat, ha perdut la vida després de col·lidir amb un vehicle en la carretera CV-31, segons han informat fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

El fatídic succés ha tingut lloc als afores de Godella, prop del poliesportiu municipal, quan el motorista ha patit un violent xoc amb un automòbil. L'impacte ha sigut tan greu que l'home ha resultat amb un politraumatisme de gran gravetat, la qual cosa ha portat als equips d'emergència a realitzar maniobres de reanimació cardiopulmonar en un intent desesperat per salvar la seua vida.

Després de rebre la telefonada d'emergència, el CICU ha mobilitzat una unitat del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) al lloc del tràgic incident. Els professionals mèdics presents en l'escenari han realitzat, sense èxit, amb les tasques de reanimació en un esforç incansable per estabilitzar al motorista ferit.

Malgrat els intensos esforços i la dedicació dels serveis mèdics, lamentablement, no s'ha pogut evitar el tràgic desenllaç. El motorista involucrat en l'accident ha perdut la vida en el lloc dels fets.

Les autoritats pertinents estan duent a terme una investigació per a determinar les circumstàncies exactes que van envoltar aquest fatal accident.

Destacats