Detenen a dues persones per robatoris en gasolineres i bars de Picassent, Benifaió i Carlet

Guardar

Imatge de la detenció d'un dels presumptes responsables
Imatge de la detenció d'un dels presumptes responsables

Dues persones han sigut detingudes per agents de la Guàrdia Civil després de ser acusades de robatoris en gasolineres, un saló d'apostes, un bar i en la via pública de les localitats valencianes de Picassent, Benifaió i Carlet.

Mitjançant un comunicat, l'institut Armat ha informat que la investigació va començar a la fi del passat mes de gener, quan es va tindre notícia que dos homes encaputxats havien accedit a un saló d'apostes, on van cometre un robatori amb intimidació. Allí, van exhibir un ganivet de grans dimensions i un tornavís per a aconseguir el botí.

Després de les investigacions pertinents, es va esbrinar que eixa mateixa nit es van traslladar amb un vehicle sostret per a cometre altres dos robatoris en idèntiques circumstàncies en un bar i una gasolinera de Benifaió.

Gràcies a la col·laboració de diferents equips de la Guàrdia Civil es va poder comprovar que, a més d'aqueixos fets, un dels autors havia perpetrat un altre robatori en una altra gasolinera de Benifaió i també havia agredit a una persona a Carlet per a sostraure-li els béns que portava.

Els agents encarregats del cas van verificar també que per a dur a terme la seua activitat delictiva, els autors sostreien prèviament vehicles de motor amb els quals arribar als llocs on cometien els delictes. Per a això, es van realitzar les perquisicions necessàries per a la localització d'aquests mitjans de transport, que van resultar ser un èxit. Va ser en un d'aqueixos vehicles on es van trobar les proves determinants que van permetre acreditar la participació dels dos homes en els fets.

Finalment, es va poder esbrinar la identitat dels dos autors i es va detenir a un d'ells, de 44 anys i nacionalitat espanyola i es va investigar a un altre, un menor de 15 anys de nacionalitat marroquina.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Picassent i número 3 de Paterna.

Arxivat a:

Destacats