Igualtat i Educació organitzen la I Jornada de Salut Mental i Esport 'En Moviment'

Guardar

 Un jove practicant esport a Paiporta
Un jove practicant esport a Paiporta

La Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport han organitzat la I Jornada de Salut Mental i Esport 'En Moviment', que se celebrarà el dia 21 de juny.

Amb la col·laboració de l'Imserso, a través del Centre de Referència Estatal d'Atenció Psicosocial (Creap) de València, i la Fundació SASM de Sueca, s'han programat una sèrie d'actes amb l'objectiu de destacar els beneficis que té l'exercici físic per a les persones amb trastorn mental greu, ha indicat la Generalitat en un comunicat.

'En Moviment' compta amb una programació diferenciada. D'una banda, es desenvoluparan una sèrie de ponències de diverses persones expertes, entitats del sector de la salut mental, així com clubs esportius d'esport inclusiu, que tindran lloc en la sala d'actes del Complex Esportiu-Cultural 'La Petxina' de València.

Paral·lelament, s'ha programat la celebració de diversos tornejos esportius en els quals participaran persones usuàries de centres de salut mental de la Comunitat Valenciana.

Entre altres activitats, que tindran lloc al Jardí del Túria, es realitzaran exhibicions de ioga, zumba, cicloturisme, caminada, rocòdrom, futbol i petanca, i unes miniolimpíades. En 'La Petxina' se celebrarà una competició d'handbol i de natació.

La jornada finalitzarà amb el lliurament de premis i un menjar amb els participants i ponents.

Les persones interessades en les ponències poden inscriure's en la web de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

Arxivat a:

Destacats