Sanjuán, sobre l'arxivament de la causa del 'pitufeo’: “El PP demostra que no ha aprés res”

Així s'ha manifestat després de conéixer-se que l'Audiència arxiva la causa del ‘pitufeo’ per a 13 regidors i assessors de l'etapa de Rita Barberá com a alcaldessa de València

Guardar

El regidor d'Hisenda de l'Ajuntament de València, Borja Sanjuán
El regidor d'Hisenda de l'Ajuntament de València, Borja Sanjuán

El portaveu del Grup Socialista de l'Ajuntament de València i regidor d'Hisenda, Borja Sanjuán, ha assenyalat que "el Partit Popular demostra que no ha aprés res" i ha recordat que "l'acte diu que es va rebre diner negre, que cada regidor i assessor del grup popular va rebre dos bitllets de 500, que amb eixos diners es va finançar la campanya electoral i que hi ha regidors que han assumit i que han confessat que això va ocórrer".

Així s'ha manifestat després de conéixer-se que l'Audiència arxiva la causa del 'pitufeo' per a 13 regidors i assessors de l'etapa de Rita Barberá com a alcaldessa de València davant la "notòria absència d'indicis que justifiquen degudament la perpetració dels elements objectius del delicte" que va donar lloc a la formació d'aquest procediment.

En aquest sentit, Sanjuán ha assenyalat que "per tant, traure pit d'aqueix acte és tant com traure pit d'una manera de procedir il·lícita, d'una manera de conducta que comportava acudir dopat a les eleccions. Si aqueixa és la proposta política que té el Partit Popular, entenem que ha de quedar-se moltíssims anys en l'oposició".

"Nosaltres sempre estarem del costat de l'ètica i d'aquells partits que no acudeixen dopats a les eleccions, que no es financen amb diner negre i que entenen bé la diferència entre la responsabilitat penal i la responsabilitat política. Que no hi haja blanqueig no vol dir que no hi haguera finançament irregular i aquest acte el que acredita és que el PP es finançava irregularment en les seues campanyes electorals", ha afegit.

Destacats