Sanitat conclourà la vacunació en residències dilluns que ve i el dia 11 començarà en Atenció Primària

Barceló: "Quan s'autoritze la vacuna de Moderna i s'inicie la seua distribució, es començarà a vacunar a personal sanitari d'hospitals"

Guardar

vacuna ep
vacuna ep

La conselleria de Sanitat conclourà entre dilluns que ve i dimarts l'administració de la primera dosi de la vacuna contra el coronavirus a tots els residents i treballadors de centres de majors de la Comunitat Valenciana, mentre que la vacunació al personal sanitari d'Atenció Primària començarà, així mateix, el pròxim dia 11.

Així, li ho ha traslladat aquest dilluns al president de la Generalitat, Ximo Puig, la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, en una reunió que han mantingut per a avaluar la situació actual de la pandèmia i informar-lo del ritme de vacunació.

D'aquesta manera, Barceló ha destacat que "tal com estava previst" entre el dilluns i dimarts de la setmana que ve ja s'haurà administrat la primera dosi de la vacuna. L'administració de la segona en residències està prevista que comence el 21 gener.

Així mateix, Barceló ha avançat que entre dilluns que ve i dimarts començarà la vacunació del personal sanitari d'atenció primària i que quan s'autoritze la vacuna de Moderna i s'inicie la seua distribució, es començarà a vacunar a personal sanitari d'hospitals.

Barceló ha destacat sobre aquest tema que les 30.000 noves dosis de vacunes de Pfizer per a residències han arribat "puntualment" aquest dilluns als aeroports i ja estan distribuïdes en les tres províncies.

Alguns dels centres on es vacunarà al llarg del dia són, a la província d'Alacant, la Residència P.M.D. de Benidorm i Residència La Saleta de Calp. Per part seua, a València la vacunació es farà en la residència d'Asil Germanetes Ancians Desemparats de Llíria, Residència Camp del Túria de Benaguasil i Centre de la Tercera Edat d'Oliva i a Castelló Hogar Virgen del Lidón de Castellón.

Arxivat a:

Destacats