Mazón: "Deixen descansar en pau a Rita Barbera"

Guardar

El president del PPCV, Carlos Mazón
El president del PPCV, Carlos Mazón

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha afirmat hui que "deixen ja descansar en pau a Rita Barberá. Veig moltes ganes aquests dies d'aombrar la seua figura i continuaré defensant amb orgull el que va significar la seua persona per a la ciutat de València i per al Partit Popular".

Carlos Mazón ha manifestat que "està fart d'aquesta campanya contra la memòria de la qual va ser Alcaldessa de València" i ha sentenciat que "no ho toleraré".

Així, el president del partit popular ha assegurat que "no aconseguiran que baixem els braços, ni els muscles ni ens avergonyim de Rita Barberá".

"Jo estic molt orgullós de la seua gestió al capdavant de l'Alcaldia de València. Ha sigut l'alcaldessa de la Ciutat de les Arts, ha sigut l'alcaldessa de la Copa Amèrica i de la València que tenim hui", ha recordat Carlos Mazón.

En aquest sentit, el president del PPCV ha sentenciat que "ha sigut la millor alcaldessa de la història de la ciutat de València. I com més ataquen i assenyalen amb el dit, els que potser tenen més a amagar i tapar, es trobaran amb un PP que defensa tots els dies i cada dia més a Rita Barberá perquè ens sentim molt orgullosos de la València que va construir", ha assegurat Carlos Mazón

Destacats