Ens Uneix s'obri a entrar en el govern de la Diputació de València

Mompó oferirà a Ens Uneix entrar en el govern de la Diputació: "Ningú més que ells s'ho mereix"

Guardar

La diputada d'Ens Uneix, Natàlia Enguix
La diputada d'Ens Uneix, Natàlia Enguix

El nou president de la Diputació de València, Vicente Mompó, oferirà a la diputada d'Ens Uneix, Natalia Enguix, entrar en el seu govern per a aconseguir un "executiu estable" i perquè "ningú més que ells s'ho mereix".

Així s'ha pronunciat el diputat del Partit Popular després de la seua investidura, subratllant que parlarà amb "tots els grups" per a formar aquest govern perquè no tenen la majoria. "Parlarem amb tots els grups per a conformar un govern sòlid, que és el que necessita la Diputació, i sobretot, el que necessiten els nostres pobles".

Mompó ha subratllat que Ens Uneix "ha sigut qui més pressió ha suportat" i els ha agraït que, en votar-se a si mateixos, hagen permés que el PP presidisca la Diputació. "Si hui estem ací és pels vots de Vox, però també hem de ser conscients que el fet de votar-se a si mateixos (en referència a Ens Uneix) ens ha donat la possibilitat que estiguem hui en la presidència", ha subratllat.

Ens Uneix s'obri a entrar en el govern

Per part seua, Natàlia Enguix ha assegurat que el seu partit està disposat a entrar en el govern de la corporació provincial presidit pel PP, encara que no ha volgut confirmar si governarien amb Vox, partit que van posar com a línia roja, perquè "és una cosa que ha de parlar el PP". "Estem oberts a tot el que ens puguen oferir", ha declarat la diputada d'Ens Uneix.

En aquest sentit, ha remarcat que el seu partit "sempre" ha estat disposat a entrar en l'executiu de la Diputació "governe qui governe" i així ho van traslladar a les negociacions amb PP, PSPV i Compromís.

"Per a nosaltres és molt important estar en aquest govern, perquè crec que ens el mereixem i que podem aportar moltíssim en el que té a veure amb els pobles, amb la cooperació municipal, amb la igualtat d'oportunitats entre homes i dones", ha asseverat.

Destacats