El PP presenta 282 esmenes "per a corregir el maltractament del Consell en la província de València"

Guardar

La portaveu adjunta del GPP i sotssecretària de polítiques socials del PPCV, Elena Bastidas
La portaveu adjunta del GPP i sotssecretària de polítiques socials del PPCV, Elena Bastidas

La portaveu adjunta del GPP i sotssecretària de polítiques socials del PPCV, Elena Bastidas, ha anunciat hui que el GPP ha presentat 282 esmenes al pressupost de la Generalitat Valenciana "per a corregir el maltractament del Consell a la província de València".

Així, Bastidas ha manifestat que "enfront del maltractament i l'oblit per part de Puig i Oltra de la província de València en matèria d'inversions, des del GPP volem que l'any vinent es puguen posar en marxa actuacions i noves obres tant en matèria educativa, com a nous centres de salut i infraestructures vitals per a la competitivitat de la nostra província.

La portaveu adjunta del GPP ha anunciat que hem presentat 78 esmenes per a la construcció i reformes de centres educatius, aularis per a escoles d'idiomes, biblioteques, pavellons esportius i la rehabilitació d'elements culturals de la nostra província. "Hem presentat una esmena perquè es duga a terme la rehabilitació de l'IES Jaume II El Just de Tavernes de la Valldigna o la construcció de nou col·legi a Carlet", ha assegurat Bastidas

A més, Bastidas ha recordat que "la falta d'inversió en infraestructures d'aquest Consell i l'abandó als municipis de la província, ha fet que el GPP present 134 esmenes per a escometre les obres més importants com per exemple l'adequació del Riu Palància al seu pas pel nucli de Sagunt, la nova EDAR de Tavernes de la Valldigna, el soterrament de l'L1 al seu pas per Burjassot o la canalització del barranc Beniopa/Sant Nicolau a Gandia, entre moltes altres.

La portaveu adjunta del GPP ha assegurat que "hem presentat una esmena per a la construcció d'un centre de la Tercera Edat a Almàssera, així com la construcció del centre de Salut Parc central a Torrent, entre moltes altres actuacions de caràcter social i sanitari.

"Totes les esmenes presentades pel GPP a la província de València responen a les necessitats reals dels municipis. Hem escoltat els nostres alcaldes i portaveus. Hem mantingut reunions de treball amb diferents sectors econòmics i amb la societat civil per a recollir les seues iniciatives", ha afirmat Bastidas.

La portaveu adjunta del GPP ha assegurat que "no donar suport a aquestes esmenes és viure en una altra realitat i obviar el que necessita la província de València. Cal donar respostes reals a les necessitats dels nostres municipis i posar als habitants de la província per damunt dels interessos partidistes".

 

Destacats