Compromís organitza una festa per a tota la ciutadania al Parc Central de València

Orxata, música, paella i molt més en l'acte de campanya de Compromís

Guardar

Acte Campanya Compromís 13A-26
Acte Campanya Compromís 13A-26

El Parc Central de València serà l'escenari de la gran festa que Compromís ha organitzat per a aquest dissabte, 18 de maig, amb l'objectiu de celebrar l'equador de la campanya 'Jo amb Ribó' perquè el canvi, iniciat a València en 2015, no pare i continue després de les eleccions municipals del pròxim 26 de maig.

No obstant això, no serà una festa per a militants o simpatitzants, sinó que estarà oberta a tota la ciutadania que vulga gaudir de tot el que s'ha preparat. I és que hi haurà zones infantils amb tallers des de primera hora del matí, així com música en directe. A més, es repartirà orxata i fartons per a esmorzar i paella per a dinar.

A les 12.00 hores, serà el torn de les intervencions. Així, Mónica Oltra, vicepresidenta de la Generalitat en funcions, Jordi Sebastià, candidat de Compromís a les eleccions europees, i l'Alcalde de València i candidat de Compromís a l'alcaldia, Joan Ribó, donaran a conéixer quina és la visió que tenen de futur per a la ciutat de València.

No és la primera vegada que el Parc Central acull actes de campanya. Sense anar més lluny, aquest matí, l'Alcalde de València ha anunciat, en aquest mateix espai, la creació de sis nous centres culturals en els barris de la ciutat, així com una oficina d'últim minut en la Plaça de l'Ajuntament per a adquirir entrades amb descompte per als recintes culturals de la ciutat.

Sens dubte el Parc Central és una de les icones d'aquesta legislatura amb Joan Ribó al capdavant de València. I és que, després d'anys oblidat per la falta de finançament, finalment les portes d'aquest gran pulmó verd per a la ciutat van obrir les portes, i ja s'han establit les bases per a continuar amb el seu desenvolupament amb el soterrament de les vies del tren i la construcció del túnel passant i el Canal d'Accés.

Destacats