Compromís dona la "benvinguda" al PP enfront de la Plaça de Bous: "No us aneu sense pagar (una altra vegada)"

Guardar

Acció de Compromís enfront de la Plaça de Bous de València, seu de la clausura de la Convenció Nacional del PP en 2021
Acció de Compromís enfront de la Plaça de Bous de València, seu de la clausura de la Convenció Nacional del PP en 2021

Compromís ha donat la "benvinguda" a la Convenció Nacional PP amb una projecció en un edifici al davant a la Plaça de Bous de València en el qual es podia llegir: "Casado, per favor, no us aneu sense pagar (una altra vegada)", en referència al Congrés del PP de 2008 en Fira València.

La coalició ha projectat un vídeo en un edifici enfront del cus que començava amb els papers de Bárcenas passats per una trituradora de paper en el qual es podia llegir: "Benvinguts a València, la ciutat on ja no es roba".

Compromís ha emés el vídeo amb motiu de la Convenció Nacional del PP a València, i arran de les declaracions del seu secretari general, García Egea, que reclamava que "València ha de tornar a ser el que era".

L'anunci va acompanyat d'un segon vídeo en el qual afirmen que "gràcies a l'arribada del govern de Joan Ribó, la ciutat de València ha deixat de ser exemple de corrupció, balafiament i ruïna, per a convertir-se en la València dels barris, la bici, la sostenibilitat, l'horta, l'Albufera, les platges, la diversitat, l'orgull, la igualtat, la música, la cultura, les falles i per a convertir-se en una València millor".

"MATEIXES CARES, MATEIX PROJECTE, MATEIXA CORRUPCIÓ"

Des de Compromís consideren "simptomàtic" que pràcticament totes les persones que tindran protagonisme en la convenció "estan, o han estat relacionades, amb problemes de corrupció i opacitat administrativa".

Així, han considerat que la "no-renovació del PP valencià i les declaracions de García Egea són una burla a totes les valencianes i tots els valencians" i que "si ells vénen a València a burlar-se de la gent, nosaltres els responem".

"Parlem de l'únic partit condemnat per corrupció a Europa i que té tan arrelada l'acció delictiva dins del seu ADN, que fins i tot els convidats a les seues convencions són exemple de corrupció, com li ha passat a l'ex president francés, Nicolás Sarkozy, declarat culpable de finançament il·legal en la seua campanya electoral un dia després de participar en la convenció del PP a Madrid. Mentre depenga de nosaltres la corrupció i el saqueig no tornaran a embrutar el bon nom de València", han manifestat des de Compromís.

Destacats