Català, "satisfeta", diu que construirà el seu projecte per a l'alcaldia de València partint de la "herència" de Barberá

Bonig li agraeix que haja volgut encapçalar un projecte "de valents" després d'haver tingut la "millor alcaldessa d'Espanya

Guardar

catala_bonig_pp
catala_bonig_pp

L'exconsellera d'Educació i actual diputada autonòmica, María José Català, confirmada com a candidata del PP a l'alcaldia de València, ha assegurat estar "molt satisfeta, contenta, il·lusionada i tranquil·la" per afrontar un "repte" que ha qualificat de "importantíssim iil·lusionant", encara que en el qual --ha volgut recalcar-- no es "parteix de zero" sinò "d'una bona herència, que és la de Rita Barberá, la millor alcaldessa que ha tingut aquest país".

Català s'ha pronunciat així en una roda de premsa oferida juntament amb la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, després de la confirmació que seran respectivament les candidates a l'alcaldia de València i a la Generalitat valenciana. Precisament, Bonig també ha fet al·lusió a Barberá per a assegurar que el projecte al qual s'enfronta Català és "complicat, dur, difícil i de valents" després de la tasca política que "ha estat encapçalada per qui ha sigut la millor alcaldessa de València i Espanya".

La candidata Català ha assegurat que es deixarà la "pell" en el projecte, al mateix temps que ha dit que aquesta és una de les qüestions "més importants" amb les quals pot contribuir al seu partit tant a la Comunitat Valenciana com en la resta d'Espanya, atés que el que es pretén "recuperar l'alcaldia de València i la ciutat per als valencians".

De la mateixa manera, ha agraït a Bonig la confiança depositada en ella i ha assenyalat que vol retornar-li-la "en vots perquè siga presidenta del Govern valencià". Igualment, ha donat les gràcies per la confiança de la direcció nacional del partit.

Català ha agregat que sempre que ha afrontat un projecte polític li agrada fer-ho "amb tranquil·litat" i sentint-se "còmoda". Ha considerat que València requereix un perfil de PP "amb una renovació i experiència, que siga professional i que tinga marcat sentiment de valencianisme i que oferisca a la ciutat un projecte".

"El PP de la ciutat de València no parteix de zero, parteix d'una herència, d'una bona herència que és la de Rita Barberá, de la millor alcaldessa que ha tingut aquest país", ha dit, i ha afegit que partint d'eixa "bona herència que no té ningú més, nosaltres anem a construir aquest projecte".

Per la seua banda, Bonig ha agraït a Català que haja acceptat encapçalar la llista del PP a València i que haja sigut "arriscada i valenta" per a assumir un projecte i una tasca política que "no és fàcil" perquè ha estat encapçalada "per la qual ha sigut la millor alcaldessa de València i Espanya". "És complicat, dur, difícil i de valents", ha resumit.

La candidata a la Presidència de la Generalitat també ha agraït la confiança del partit i ha tingut un reconeixement exprés a la tasca del portaveu municipal en el consistori, l'independent Eusebio Monzó, i a Luis Santamaría al capdavant de la gestora que dirigeix el partit en la ciutat, on nou dels deu edils 'populars' en el consistori estan investigats judicialment en el cas Taula.

Preguntada Català per si, com a compensació, algun dels regidors estaran en el seu projecte, ha dit que no ha parlat encara amb ells però és molt ràpid per a abordar la composició de la llista.

Arxivat a:

Destacats