Bonig: "La reconquesta ha començat pel sud, i la segona comunitat que canviarà serà la Comunitat Valenciana"

Guardar

fotonoticia_20190310150143_1920
fotonoticia_20190310150143_1920

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha afirmat que "la reconquesta" de governs per part dels 'populars' "ha començat pel sud, amb el canvi de color en la Junta d'Andalusia", al mateix temps que ha assegurat "la segona comunitat que canviarà serà aquesta, la Comunitat Valenciana".

Així s'ha expressat la líder del PPCV en un acte celebrat a Alacant amb el president del PP, Pablo Casado, i l'alcalde de la ciutat, Luis Barcala. Allí, Bonig ha assenyalat que "Puig ha lligat el seu projecte fracassat al de Sánchez", i ha agregat: "els valencians volem decidir nosaltres, no Torra o Puigdemont".

Bonig ha participat aquest diumenge al matí en un acte de campanya amb el president del PP Pablo Casado a Alacant on ha manifestat que "aquesta terra està cansada de tanta confrontació, de tant separatisme nacionalista radical que confronta, està cansada d'aqueixes coalicions de comunistes vestits sota la nova fórmula de l'esquerra, cansada que no li resolguen els seus problemes".

Isabel Bonig ha afirmat que "Puig ha lligat el seu projecte al de Sánchez, els aliats del qual són els nacionalistes que volen trencar Espanya, els que volen la crispació i la confrontació. "Ara o governa aqueixa mateixa coalició sanchista amb els amics dels terroristes i els que volen trencar Espanya, o ho fa el PP. No hi ha una altra solució", ha manifestat.

"Nosaltres volem per a aquesta terra, les inversions, l'aigua, els transvasaments que són tan necessaris com el del Tajo-Segura per a continuar creixent, el finançament, els projectes, i decidir-ho nosaltres, però no que ho decidisquen el senyor Torra o Puigdemont", ha agregat.

Així, ha afirmat: "Li vull donar les gràcies a Puig per haver avançat les eleccions, cosa que no va fer la seua vicepresidenta Oltra, perquè hi ha coses que com més prompte millor i el canvi com més prompte millor perquè ara tenim unes llistes d'espera en Sanitat descomunals, un problema de catalanisme i d'immersió lingüística, amb falta de llibertat en l'educació i un seriós problema de desocupació amb les pitjors dades al febrer des de 2013, especialment per a les dones".

Bonig ha indicat que el PP "que ha donat poder i autonomia a les dones amb la creació d'ocupació que és el millor instrument per a l'autonomia i emancipació de les dones, creant dos milions de llocs de treball, reduint en cinc punts la bretxa salarial".

"Uns parlen molt però no fan res, uns altres parlem menys i fem molt per la igualtat. Per tant qui representa el progrés i la defensa real de la igualtat de les dones és el PP", ha agregat.

"LA PRIMERA MESURA SERÀ LA BAIXADA D'IMPOSTOS"

La presidenta 'popular' ha assenyalat que en el seu partit se centren "a resoldre els problemes a la gent". "La política té sentit per a transformar la societat sense exclusió de ningú. Si el principal problema és l'ocupació cal crear ocupació i aqueix és el PP. Per a això la primera mesura serà la baixada d'impostos, eliminar el de successions i donacions i patrimoni", ha assegurat.

"Acabarem amb les llistes d'espera en sanitat amb la col·laboració públic-privada i l'educació perquè les persones siguen lliures. En aquesta terra hui hi ha una limitació de la llibertat educativa, amb imposició lingüística. Per això proposem llibertat educativa perquè puga triar lliurement els pares centre i llengua, amb la reversió de tot el model d'immersió lingüística", ha manifestat.

"CASTELLÀ I VALENCIÀ PER IGUAL, PERÒ AMB AFECTE I LLIBERTAT"

Així, Bonig ha afirmat respecte a la política lingüística: "No ens faran triar entre castellà i valencià, les dues per igual però amb afecte i en llibertat. El requisit lingüístic serà un mèrit no una exclusió que espante el mèrit. Un de cada cinc col·legis públics nous donaran el 80% de les seues assignatures en anglés, perquè tots els estudiants tinguen les mateixes oportunitats".

Així mateix, la candidata ha anunciat que "el PP convertirà la ciutat d'Alacant en el pol de la innovació". "Farem d'Alacant la seu de la intel·ligència artificial per a l'atracció de talent, amb una profunda reforma fiscal per a portar talent. Ells que confronten i s'enreden en baralles del passat. Nosaltres a mirar cap avant", ha manifestat.

Destacats