Bastidas (PP) denúncia que la Comunitat Valenciana és l'única autonomia que no ha pagat el bo tèrmic

"A Oltra se li han oblidat els valencians que viuen en pobresa energètica extrema i no ha utilitzat els fons destinats a fer front a l'elevada factura de l'energia", afirma

Guardar

La portaveu adjunta del GPP i sotssecretària de Política Social del PPCV, Elena Bastidas
La portaveu adjunta del GPP i sotssecretària de Política Social del PPCV, Elena Bastidas

La portaveu adjunta del GPP i sotssecretària de Política Social del PPCV, Elena Bastidas, ha denunciat hui que "la Comunitat Valenciana és l'única autonomia que no ha pagat el bo tèrmic destinat per a les famílies, davant l'escalada del preu de l'energia".

En aquests termes s'ha manifestat la portaveu adjunta del GPP després de conéixer en un comunicat oficial del Govern d'Espanya que "únicament falta per executar-se la quantitat corresponent a la Comunitat Valenciana".

Bastidas ha lamentat "aquesta falta de sensibilitat per part d'Oltra cap a les famílies valencianes que no poden fer front a la factura energètica per falta de recursos econòmics".

"A Oltra se li han oblidat els valencians que viuen en pobresa energètica extrema. No sols no destina ni un euro del pressupost de la Generalitat Valenciana, sinó que tampoc executa els fons que procedeixen del Govern d'Espanya", ha reclamat Elena Bastidas.

La portaveu adjunta del GPP ha assegurat que "la falta de gestió i els greus problemes polítiques pels quals travessa la vicepresidenta Oltra estan generant majors problemes per als més vulnerables, ja que no els arriben les ajudes en el moment que més el necessiten".

"És intolerable que moltes famílies valencianes, mentre que en resta d'Espanya sí que les han rebudes, no hagen sigut beneficiàries d'unes ajudes que els haurien permés en moltes ocasions poder arribar a fi de mes, per la falta d'implicació i treball de la vicepresidenta Oltra".

Destacats