Barceló: "Amb el PP mai s'avança en protecció al medi ambient, sempre es posicionen en contra i la seua única solució és la crispació"

Guardar

La síndica del PSPV-PSOE, Ana Barceló
La síndica del PSPV-PSOE, Ana Barceló

La síndica del grup parlamentari socialista en Les Corts Valencianes i presidenta del PSPV-PSOE, Ana Barceló, ha assegurat hui que "amb el PP mai es pot avançar en protecció del medi ambient, quan més unitat es necessita per a lluitar contra el canvi climàtic i protegir la nostra naturalesa ells sempre s'han mantingut en postures contràries". Així ha respost al popular Carlos Mazón per a lamentar que "sempre s'han posicionat en contra en iniciatives clau que avancen en la protecció al medi ambient" i ha posat com a exemple la posició dels populars en el Pativel que "protegeix més de 7.500 hectàrees de sòl del nostre litoral de l'especulació urbanística que tant de mal va fer amb els governs del PP". De fet, ha recordat que "afortunadament ara el Tribunal Suprem ha validat l'actuació de la Generalitat i el nostre litoral està completament protegit". A més, ha apuntat que "el PP en el govern d'Espanya va imposar l'impost al Sol que va haver d'eliminar el president Pedro Sánchez" i ha afegit que "ara quan el Govern de Ximo Puig impulsa un decret per a fer la transició a les energies renovables el PP vota en contra".

Al seu judici, "estan instal·lats en el no i en la crispació constant, quan el que més es necessita és unitat i acció conjunta". No obstant això, Barceló ha criticat que "mentre el govern de Ximo Puig actua amb mesures concretes per a garantir el desenvolupament de renovables i el respecte al medi ambient i al territori, Mazón encara no té propostes ni mesures, estan desnortats i sense rumb". "El Consell de Ximo Puig ha apostat fermament per les renovables", ha apuntat la portaveu abans de posar en valor que "la instal·lació de la gigafactoria a Sagunt és una aposta decidida per les renovables i per la mobilitat sostenible". Per tot això, Barceló ha demanat al PP que "s'unisquen a les iniciatives que impulsa el govern de Ximo Puig perquè ens juguem el futur per a les pròximes dècades".

Arxivat a:

Destacats