Barceló: "Un any més tornem a ser exemple d'estabilitat amb el pacte dels huitens pressupostos de la Generalitat"

Guardar

La síndica del PSPV-PSOE, Ana Barceló
La síndica del PSPV-PSOE, Ana Barceló

La síndica del grup parlamentari socialista en Les Corts Valencianes, Ana Barceló, ha assenyalat que "una vegada més i com cada any, el govern de Ximo Puig torna a ser exemple d'estabilitat amb el pacte aconseguit per als huitens pressupostos de la Generalitat Valenciana". Per a Barceló, "huit anys de govern amb huit acords i l'aprovació dels comptes demostra l'exercici de responsabilitat, de rigorositat, de cohesió i de diàleg en el si del Consell".

Així, ha recordat que "aquests anys no han sigut fàcils, hem passat una pandèmia i ara una guerra però, sempre, el govern de Ximo Puig supera totes les dificultats per a aconseguir les millores necessàries per a la ciutadania, per a tindre un Estat del Benestar cada vegada més fort i que ningú es quede arrere". "La prioritat sempre han sigut les persones i l'interés general de la societat valenciana i en això està centrat el Consell" i ha recordat que "mentre el PP quadrava sempre els seus comptes amb retallades i castigava la ciutadania amb menys professors o menys sanitaris, el govern de Ximo Puig està centrat a reforçar les polítiques socials i fer front a la inflació i la crisi energètica".

Per això, ha valorat "molt positivament" l'acord aconseguit perquè ha assenyalat que "l'objectiu sempre és crear una societat millor, on es blinde l'escut social, on s'aposte per l'impuls de la reactivació econòmica, amb ocupacions dignes, amb accés a l'habitatge, amb una transició energètica adequada i en això el Consell de Ximo Puig està completament bolcat".

Arxivat a:

Destacats