Ayuso proclama en la Convenció del PP que la seua "meta política" és Madrid

Guardar

Arribada d'Isabel Díaz Ayuso a la Convenció Nacional del PP en València
Arribada d'Isabel Díaz Ayuso a la Convenció Nacional del PP en València

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha assegurat aquest dissabte que el seu "lloc és Madrid" i que aquesta és també la seua "meta política". Dit això, ha subratllat que donarà "el millor" perquè "necessiten" que Pablo Casado arribe a ser president del Govern.

"Tinc claríssimament clar on està el meu lloc, i sé que el meu lloc és Madrid i que donaré el millor per a Madrid perquè Madrid és Espanya i perquè necessitem que tu arribes a ser president del Govern", ha dit a Casado, posant en peus als assistents a la Convenció del PP que se celebra a València.

D'aquesta manera, Ayuso --que ha acaparat el focus mediàtic des de la seua arribada al conclave després del seu viatge als Estats Units-- ha buscat resoldre la polèmica oberta aquestes setmanes des que va anunciar fa un mes que presentaria la seua candidatura per a presidir el PP de Madrid i va sol·licitar avançar aqueix congrés regional.

'Gènova', que va deixar clar des del primer moment que el conclave madrileny seria en 2022 com va aprovar la Junta Directiva Nacional, no ha ocultat en aquest temps el seu malestar per les declaracions públiques de la presidenta madrilenya a les portes d'una Convenció Nacional dissenyada per a encimbellar a Casado.


UN MES D'"INFERN POLÍTIC-MEDIÀTIC"
 

En la part final del seu discurs, Ayuso ha assegurat que volia "deixar clar" que està al costat del projecte de Casado, després d'un mes ple d'una "notícies i comentaris" i viure una "espècie d'infern polític-mediàtic" arran de traslladar la seua intenció de fer un "pas al capdavant a Madrid". "Que això és això de menys", ha postil·lat.

En aquest punt, ha recordat que fa 16 anys va acompanyar a Casado en el seu projecte al capdavant de Noves Generacions del PP de Madrid, sense dubtar a "estar amb ell" i ha afegit que va fer el mateix després amb el càrrec de portaveu del partit.

"Després, em va donar la major oportunitat política de la meua vida, que és presidir la Comunitat de Madrid, que és la meua eixida i la meua meta política", ha proclamat, collint una forta ovació dels militants presents a l'auditori de la Ciutat de les Ciències i les Arts.

Per això, ressaltat que volia clar davant de la dona de Casado, la seua família i la gent del partit que el seu "lloc" és Madrid i que ella treballarà en aqueix lloc perquè "necessiten" que Pablo Casado arribe al Palau de la Moncloa.

I abans d'acabar la seua intervenció en la taula de presidents autonòmics, que ha moderat Dolors Montserrat, la presidenta madrilenya ha tornat a posicionar-se al costat de Casado. "Només dir una cosa, que el meu projecte sempre ha sigut el teu, que Madrid és el teu bressol polític i que no s'entén aquesta història d'una altra manera", ha asseverat.


"SÁNCHEZ NOMÉS ENCERTA QUAN CÒPIA"
 

La presidenta madrilenya ha afirmat que perquè Madrid continue creixent és "fonamental" que Casat faça un pas al capdavant quan es convoquen les eleccions generals. "La vida va d'eleccions i ací cal triar entre socialisme o progrés, entre socialisme o llibertat o entre Sánchez i Casado", ha proclamat.

Finalment, Ayuso ha afirmat que el projecte de Pedro Sánchez "el tapa i l'empitjora tot" com, segons ha dit, ha pogut comprovar aquests dies en el seu viatge als Estats Units. "Només encerta quan còpia", ha dit sobre el cap de l'Executiu i el seu projecte per a reivindicar l'espanyol. De fet, ha ironitzat assegurant que podria portar aqueixa oficina a Catalunya on, al seu judici, no es defensa el castellà.

Arxivat a:

Destacats