García Egea demana al PP unir el centredreta per a arribar a 176 diputats

"Cal unir per a guanyar, guanyar per a governar i governar per a oferir un projecte de futur per als espanyols", ha proclamat García Egea

Guardar

Convenció Nacional del PP de 2021 en el Palau de Les Arts de València
Convenció Nacional del PP de 2021 en el Palau de Les Arts de València

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha reclamat aquest dissabte la unió del partit per a poder arribar al Palau de la Moncloa i ha instat a treballar en la reunificació del centredreta per a aconseguir 176 diputats. Després d'assegurar que aquest és l'"objectiu" i que no poden "conformar-se" amb menys, ha proclamat que Pablo Casado ha "portat de tornada" al PP.

Així s'ha pronunciat en la seua intervenció en la Convenció Nacional del PP sota el títol 'Sense partit no hi ha govern' amb el qual ha posat a l'auditori en peus quan ha al·ludit a la moció de censura a Múrcia i la victòria d'Isabel Díaz Ayuso a Madrid. Els més de 1.500 assistents a l'auditori de les Ciències i les Arts s'han posat llavors en peus per a aplaudir a la presidenta madrilenya.

"Cal unir per a guanyar, guanyar per a governar i governar per a oferir un projecte de futur per als espanyols", ha proclamat García Egea, un missatge intern en clau de partit després de diverses setmanes de tensió interna pel pols obert entre 'Gènova' i Ayuso arran de postular-se per a presidir el PP de Madrid i demanar avançar la celebració d'aqueix congrés regional.
 

TRIA LA CANÇÓ DE EUROPE En PUJAR A l'ESCENARI
 

García Egea, que ha pujat a l'escenari amb la cançó 'The final countdown' d'Europe, ha proclamat que Espanya "mereix un president com Pablo Casado" que lidere "la victòria del que ens uneix com a espanyols".

"El triomf de la reunificació dels nostres llaços comuns i les nostres ambicions compartides. La victòria de la unitat sobre la política de terra cremada del sanchismo", ha asseverat, per a presentar al PP com "un partit "fiable" que lidera la "revolució de les promeses complides".

Arxivat a:

Destacats